• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تبریک برای هفت هزارمین پست

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahnama

پدر ایران انجمن
نگار عزیز:
7000 پست رقم فابل توجهی است.خصوصا 7000 پست با ارزش پستهای بخش مدیریت
شما یعنی ایرانگردی و جهانگردی توری است رایگان که با بازدید آن دقیقا ما را به آن مکانها برده و لذت مسافرت را برای ما دارد.
7000 مین پست خوب شما را تبریک میگویم.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
ممنونم از شما پدر مهربونم.از لطف و حمايت هاي شما عزيزان خيلي خيلي خيلي ممنونم.متشكرم از همه محبتتون استاد بزرگوار.

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
منم تبریک میگم به نگار خانوم بخاطر 7 هزارمین پستشون و انصافا پست های ایشون با ارزش هستند

ایشالا 10 هزارمین پست:نیش:
:گل: :گل: :گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
من هم تبریک میگم به نگار عزیز ، بابت فعالیت خوب و تایپیک های مفیدشون که برای استفاده انجمن و همه دوستان می زنند .

نگار جان بخش گردشگری انجمن با مدیریت شما طی دو هفته ی اخیر بعد از صفحه اصلی انجمن پر بیننده ترین بخش کل انجمن بوده .

ممنون به خاطر زحماتتون .

Nicol

متخصص بخش گردشگری
منم تبریک میگم به نگار خانوم بخاطر 7 هزارمین پستشون و انصافا پست های ایشون با ارزش هستند

ایشالا 10 هزارمین پست:نیش:
:گل: :گل: :گل:

ممنونم مهدي عزيز.ممنون از لطف و محبتت دوست مهربون.:گل: :گل::گل: :گل::گل: :گل::گل:

آخرین ویرایش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
من هم تبریک میگم به نگار عزیز ، بابت فعالیت خوب و تایپیک های مفیدشون که برای استفاده انجمن و همه دوستان می زنند .

نگار جان بخش گردشگری انجمن با مدیریت شما طی دو هفته ی اخیر بعد از صفحه اصلی انجمن پر بیننده ترین بخش کل انجمن بوده .

ممنون به خاطر زحماتتون .

ممنونم ادمين جان.مرسي از لطف و محبت و حمايت شما دوست عزيز.واسه من باعث افتخاره توو ايران انجمن فعاليت ميكنم و خيلي خوشحالم كه تاپيك هايي كه ميزنم پر بيننده هستش و مورد توجه دوستا و هم انجمني هاي عزيزم قرار ميگيره و خدارو شكر ميكنم كه تونستم مفيد واقع بشم.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
نگار عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم و برات آرزوی موفقیت میکنم :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا