mortezaakbari
New member
من در حال یادگیری برنامه نویسی هستم و تقریبا سه ماهه شروع کردم
خیلی سالهای پیش بود که میخاستم برنامه نویس بشم ولی فرصت کافی نداشتم
تا اینکه سه ماه پیش بلاخره تصمیم جدی گرفتم برنامه نویس شم
مخصوصا الان که زمان یادگیریشه و دنیا داره با هوش مصنوعی پیشرفت میکنه
بعنوان کسی که تا حالا برنامه نویسی نکرده بودم باید بگم برنامه نویسی تو این سه ماه ( یادگیریش ) هم لذت بخش بود هم سخت !
بعضی چیزاش پیچیده بودن چون باید برای یادگیری یه چیز میرفتم چند چیز یاد میگرفتم
اوایل با یوتیوب جلو میرفتم ولی دیدم دوره یکم نامفهومه و البته چون هیچکس نبود پاسخ سوالات منو بده رفتم یه دوره شرکت کردم دوره دوازده قدم برنامه نویسی هست و مهندس نیک زاد مدرسشه چون پشتیبانی داره خیلی کمکم کرده و میتونم هر وقت سوال داشتم به استاد پیام بدم راهنماییم میکنه البته چندباری گفته نه نمیتونم و سوالت طولانیه باید بری تو انجمن ها تاپیک بزنی ! ولی تدریسش انصافا عالیه
خب با این دوره تونستم الفبای سی پلاس پلاس رو یاد بگیرم مثلا میتونم الان ماشین حساب بنویسم
منطق کامل برنامه نویسی رو خوب درک میکنم ولی هنوز زوده که بتونم بگم بلدم برنامه نویسی کنم
میخام قدم بعدی برم یادگیری برنامه نویسی وب
و خب برای این راه بعضیا میگن باید بری پایتون یاد بگیری و بعضیا میگن نود جی اس
انقدر گزینه ها زیاده آدم گیج میشه
خیلی سالهای پیش بود که میخاستم برنامه نویس بشم ولی فرصت کافی نداشتم
تا اینکه سه ماه پیش بلاخره تصمیم جدی گرفتم برنامه نویس شم
مخصوصا الان که زمان یادگیریشه و دنیا داره با هوش مصنوعی پیشرفت میکنه
بعنوان کسی که تا حالا برنامه نویسی نکرده بودم باید بگم برنامه نویسی تو این سه ماه ( یادگیریش ) هم لذت بخش بود هم سخت !
بعضی چیزاش پیچیده بودن چون باید برای یادگیری یه چیز میرفتم چند چیز یاد میگرفتم
اوایل با یوتیوب جلو میرفتم ولی دیدم دوره یکم نامفهومه و البته چون هیچکس نبود پاسخ سوالات منو بده رفتم یه دوره شرکت کردم دوره دوازده قدم برنامه نویسی هست و مهندس نیک زاد مدرسشه چون پشتیبانی داره خیلی کمکم کرده و میتونم هر وقت سوال داشتم به استاد پیام بدم راهنماییم میکنه البته چندباری گفته نه نمیتونم و سوالت طولانیه باید بری تو انجمن ها تاپیک بزنی ! ولی تدریسش انصافا عالیه
خب با این دوره تونستم الفبای سی پلاس پلاس رو یاد بگیرم مثلا میتونم الان ماشین حساب بنویسم
منطق کامل برنامه نویسی رو خوب درک میکنم ولی هنوز زوده که بتونم بگم بلدم برنامه نویسی کنم
میخام قدم بعدی برم یادگیری برنامه نویسی وب
و خب برای این راه بعضیا میگن باید بری پایتون یاد بگیری و بعضیا میگن نود جی اس
انقدر گزینه ها زیاده آدم گیج میشه