• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ترسناک‌‌ترين كيک تولد

ahmadfononi

معاونت انجمن
پيتون برمه‌اي آلبينو يكي از شش گونه مارهاي بزرگ دنيا است كه به طور متوسط تا حدود سه متر طول دارد اما گاهي اوقات طول آن به شش متر هم مي‌رسد.
يك دختربچه انگليسي كه عاشق خزندگان است براي جشن تولد شش سالگي‌اش كيكي به شكل يك مار پيتون برمه‌اي و بزرگ سفارش داد و دوستان و ميهمانانش را شگفت زده كرد.

به گزارش روزنامه ديلي ميل، كلوديا دختر كوچولويي كه به تازگي شش ساله شده به دليل علاقه زيادي كه به خزندگان دارد و براي به هيجان آوردن دوستانش، يك كيك تولد بزرگ به شكل مار پيتون سفارش داد. ظاهر كيك پيتون به قدري طبيعي بود كه اكثر ميهمانان كلوديا با ديدن آن در وهله اول تصور مي‌كردند كه يك مار واقعي روي ميز است.

اين كيك به شكل يك «پيتون برمه‌اي آلبينو» تهيه شده و شباهت زيادي به يك پيتون واقعي دارد.

16176_748.jpg

پيتون برمه‌اي آلبينو يكي از شش گونه مارهاي بزرگ دنيا است كه به طور متوسط تا حدود سه متر طول دارد اما گاهي اوقات طول آن به شش متر هم مي‌رسد.

به گزارش ایسنا، طبخ اين كيك تولد كه ظاهري ترسناك دارد، 12 ساعت طول كشيده و براي تزئين آن از شكلات سفيد و رنگ خوراكي خاصي براي طراحي خطوط مشخص روي پوست مار استفاده شده است.

mehran_a65

کاربر ويژه
واو خلاقانه بود مرسی قشنگ بود خیلی
برا ترسوندن عالی
اتفاقا ی تولد درراهه

rahnama

پدر ایران انجمن
آقا اجازه؟ من ناراحتی قند دارم.این کیک را نمی توانم بخورم.

samin

کاربر ويژه
:خنده2:

منم نميخورم اصرا نكنيد بابا اصرار نكيد اي واييييييييي حالا كه اصرار ميكنيد باشه ميخورم . ولي نه خدايي نميخورم

helia20

کاربر ويژه
ویــــــــــــــــــــی...
چقده چندشه...
چجوری خودنش؟
آخـــــی
یاد کیک تولد 10 سالگیم افتادم که خرگوش یود گوشاش رو واسه خودم قایم کردم به دوسام نــــدادم
بعد که خواسم میل کنم
فهمیدم مقوا بوده که روش کاکائو زدن آخـــــــه چرا؟؟؟؟

samin

کاربر ويژه
ویــــــــــــــــــــی...
چقده چندشه...
چجوری خودنش؟
آخـــــی
یاد کیک تولد 10 سالگیم افتادم که خرگوش یود گوشاش رو واسه خودم قایم کردم به دوسام نــــدادم
بعد که خواسم میل کنم

:خنده2::خنده2::خنده2:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
این بچه آدم نبوده
فکر کنم نسلش به دراکولایی چیزی بر می گرده:تعجب2:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
بعد که خواسم میل کنم
واااااااااااااااای مردم از خنده:10:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
وای چقدر خوشمزه...:نیش2:
دهنم آب افتاد ... دلم به تاب تاب افتاد:12::12::12:

Maryam

متخصص بخش ادبیات

تاپیک به بخش جالب و خواندنی منتقل شد.

بالا