• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تركيه بالاترين ميزان رشد گردشگر در خاورميانه را تجربه كرد *

Saray

Banned
تركيه در سال 2010، بالاترين ميزان رشد گردشگر در بين كشورهاي خاورميانه را تجربه كرد.

روز گذشته وزارت فرهنگ و گردشگري كشور «تركيه» در گزارشي اعلام كرد: اين كشور در بين كشورهاي منطقه خاورميانه بالاترين ميزان رشد درآمدهاي حاصل از صنعت گردشگري را در سال 2010 تجربه كرده است.
به گزارش زمان، عوامل متعددي از جمله ثبات اقتصادي و سياسي، سرمايه‌گذاري خارجي و هزينه پايين اقامت در تركيه باعث شده كه اين كشور در سالهاي اخير يكي از موفق ترين كشورهاي جهان در جذب گردشگر تبديل شود كه حاصل آن رشد چشمگير درآمدهاي تركيه از محل صنعت گردشگري بوده است.
اكنون بخش اعظم گردشگران تركيه از كشورهاي «آلمان»، «روسيه»، «انگليس» و «ايران» بوده و مابقي نيز از كشورهاي «بلغارستان»، «هلند»، «گرجستان»، «فرانسه»، «سوريه» و «ايتاليا» هستند، اين در حالي است كه مقصد 34 درصد گردشگران تركيه منطقه گردشگري مديترانه‌اي «آنتاليا» بوده است.

مقامات صنعت گردشگري تركيه همچنين از رشد چشمگير گردشگران اين كشور از كشورهاي منطقه خاورميانه خبر داده‌اند كه حاصل آن سفر يك ميليون و 650 هزار گردشگر ايراني، 750 هزار گردشگر سوري و 113 هزار گردشگر لبناني به تركيه بوده است.
البته سال گذشته براي صنعت گردشگري تركيه سال خوبي بود، اين در حالي است كه تركيه تنها كشور جهان در سال 2009 بود كه با وجود وقوع بحران جهاني اقتصادي و شيوع آنفلوآنزا، همچنان شاهد افزايش تعداد گردشگرانش بوده است؛ هرچند كه در سال گذشته، مدت‌زمان اقامت گردشگران نسبت به سال‌هاي قبل، كاهش يافت.
از سوي ديگر، براساس تحقيقي كه از سوي آژانس‌هاي مسافرتي كشور انگليس انجام شده و نتايج آن در روزنامه‌ي صباح تركيه به چاپ رسيده است، تركيه يكي از 10 مقصد ارزان گردشگري جهان است و به‌دليل نرخ مبادله‌ي ارز بين پوند انگليس و لير تركيه، ارزان‌ترين مقصد گردشگري براي گردشگران انگليسي است.
از سال گذشته تاكنون نيز بدليل هزينه‌ي پايين گردشگري سلامت در تركيه، تعداد زيادي از گردشگران آمريكايي، اين كشور را به‌عنوان مكاني براي گذراندن تعطيلات و افزايش سلامت روحي و جسمي خود انتخاب كرده‌اند.
تركيه سالانه ميزبان نزديك به 40هزار گردشگر سلامت است و اين امر، درآمدي را حدود 150ميليون دلار براي اقتصاد تركيه همراه دارد. گردشگران آمريكايي پس از گردشگران عرب، بيش‌ترين پول را در تركيه خرج مي‌كنند.
 

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
این موضوع برای مسئولین کشور ما جای تأمل بسیار زیاد داره!
 
بالا