• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تشکر ایران انجمنی ها

Silver Star

مدير ارشد تالار
سلام:39:
خب من دیدم تو این انجمن تاپیک انتقاد داریم، معذرت خواهی داریم، درباره ی همه چی تاپیک داریم. ولی دیدم جای این یکی خالیه.:18:
فکر کنم دیگه همه این داستان رو شنیده باشن:
یه روز یه روحی(حالا یادم نمیاد روح بود یا یکی دیگه) داشت به فرشته ها سرکشی میکرد(یا میرفت ببینه چیکار دارن میکنن) یه قسمت رو دید که یه عالمه فرشته تند تند دارن نامه میخونن. پرسید دارین چیکار میکنین؟ گفتن ما درخواست های مردم از خدا رو داریم میخونیم و دسته بندی میکنیم و خلاصه میفرستیم واسه مرحله اجرا!
یارو گفت آهان و رفت یه قسمت دیگه. دید یه فرشته واسه خودش نشسته پای رایانه اش و داره آنلاین بازی میکنه. برگشت بهش گفت: تو چرا نمیری به بقیه کمک کنی؟ اصلا کارت چیه؟
فرشته هه گفت: من واسه خودم کار دیگه ای دارم. من باید نامه هایی که مردم واسه تشکر از خدا میفرستن رو بخونم، که در حال حاضر نامه ای موجود نیست...
البته دوستان همیشه لطف داشتن و پسند و تشکر زدن واسه دوستان :نیش: ولی بعضی تلاش ها رو نمیشه فقط با فشار دادن دکمه ی تشکر و پسند ازشون قدر دانی کرد.

آخرین ویرایش:

Silver Star

مدير ارشد تالار
اولین تشکر رو هم خودم میکنم:

یه چرخ که تو انجمن بزنیم، میبینیم که خیلی چیزای ریز عوض شده.:18:

من میخوام از علی جان ومعاونشون مریم جان تشکر کنم که اینقدر واسه بهتر شدن انجمن تلاش میکنن.:دست:

ممنونم گلا:8:

و یه تشکر دیگه هم از دوست خوبم نرگس گل:گل:

که با زدن تاپیک تبریک به سولماز عزیز بابت کسب مقام سوم در مسابقات استانی کاراته حسابی من رو سورپرایز کرد:8:

نرگس جونم ممنونم:گل:

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
به به چه تاپیک خوبی:13: خواهش میکنم سولماز عزیز:گل:قابلتو نداشت:چشمک:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
تشکر ویژه داریم از ادمین گلمون بابت زحمات بسیار زیادی که برای انجمن میکشن و خسته نباشید جانانه ...

امیدوارم همیشه و تو همه مراحل زندگیت موفق و شاد و خندون باشی علی گل...
:گل::گل::گل:

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
منم میخواستم اینجا از دوستانه گلم تشکر کنم
بارون عزیزم برا راهنمایی بخشهایه مختلف انجمن و حس مهربونی که بهم داد تا منو پای بنده اینجا کنه
از سیلوستر و دختر دریا برا شورو نشاطشون که این حسم به من منتقل شد و اولین دوستایه انجمن شدن برام
از پلنگ عزیز و امین جان برا اینکه همیشه با صبوری به سوالاته من جواب میدم
و همه دوستانی که حسه بودن تو انجمن رو بهم دادن
واقعا ازتون قدر دانم برا این همه لطف و مهربونی
:گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
از دوست عزیزم مهدی برا وقتی که گذاشت و مشکلم رو در زمینه نت حل کرد واقعا تشکر میکنم
امیدوارم بتونم جبران کنم مهدی جان
Rose.jpg

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
از بارون عزیزم برا راهنمایی تو بخش هایه مختلف انجمن و همینطور مرتب کردن پستام تو بخش ادبیات کمال تشکر و قدر دانی رو دارم
1_56934922315184935759.jpg

Silver Star

مدير ارشد تالار
میخوام از دوست جونی تشکر کنم که میدونم همه دوستش دارین:8:
میترای گل انجمنمون:شاد2:
میترا جون مرسی به خاطر سایت باحالی که در زمینه ی نقاشی بهم معرفی کردی:13:
ممنونم ازت دوست خوبم
:6::4:
4hpjclrfqvtt6e8lb4v.jpg

آخرین ویرایش:
بالا