• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تغذیه بر پایه گروههای خونی

Ever Green

متخصص بخش پزشکی
گیتی بهدادی پور – کارشناس تغذیه

تفکری که اخیرا در خصوص رژیم غذایی بر پایه گروههای خونی مطرح شده است میگوید گروه خونی هر فرد تعیین کننده عکس العمل وی در برابر مواد غذایی است.اما اصولا پیروی از این رزیم ها از نظر علمی مورد تایید نیست.



در اینجا به ویژگیهای مطرح شده برای رژیم غذایی پیشنهادی برای انواع گروههای خونی اشاره میشود:

گروه خونی A:


این افراد بهتر است عمدتا از مواد غذایی پر کربوهیدرات/ کم چربی ازجمله از میوه ها و سبزی ها استفاده کنند

.این افراد خون غلیظ تری دارند،سیستم ایمنی آنها حساس تر است و نباید لبنیات زیاد،گوشت زیاد و چربیهای حیوانی مصرف کنند.در واقع یک رژیم گیاه خواری برای این افراد توصیه میشود.

این گروه بیشتر در معرض خطر بیماریهای قلبی عروقی،دیابت و سرطان هستند.

گروه خونیB:


این افراد بهتر است بیشتر از یک رژیم متعادل (میوه ها،سبزیجات،غلات،ماهی،لبنیات،گوشتها به جز مرغ) پیروی کنند.

رژیم غذایی آنها دارای کمترین محدودیت است.

این گروه شانس این را دارند که از بیماریها عبور کنند و به همه بیماریها از جمله بیماریهای قلبی و سرطان غالب می آیند.

گروه خونیAB:


این افراد بهتر است از رژیم گیاه خواری پیروی کنند و گاهی (به ندرت) نیز ازماهی،گوشت ها (غیر از مرغ)و لبنیات استفاده کنند.


گروه خونی O:


این افراد بهتر است بیشتر از مواد غذایی پر پروتئین، کم کربوهیدرات (از جمله گوشت) همراه با میوه و سبزی استفاده کنند.

بهتر است دریافت جوانه گندم،سبوس گندم،جو،محصولات لبنی و بیشتر مغزیجات را محدود کنند.

این افراد بیشتر تحت تاثیر بیماریهایی همچون کم کاری تیروئید،ترشح اسید زیاد معده (که منجر به زخم معده میشود) هستند و خون رقیق دارند که کمتر محتمل لخته شدن است.

 
بالا