• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تله خواستگار اينترنتي برای دخترجوان تهرانی در سایت همسریابی

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
بعد از شکست در زندگي مشترکم تصميم گرفتم به هيچ مردي فکر نکنم تا مدت ها منزوي و گوشه نشين شده بودم. هفته ها مي گذشت و من از خانه بيرون نمي رفتم تا اين که يک روز چشمم به يک آگهي درباره يک سايت همسريابي افتاد. به همين دليل اين جرات را به خودم دادم تا وارد آن شوم. فرم مخصوص همسريابي را تکميل کردم و منتظر شدم تا از طرف سايت، گزينه ايده آلي براي ازدواج به من معرفي شود. مدت زيادي طول نکشيد که مرکز همسريابي جواني به نام شهريار را به من معرفي کرد. من هم در حالي که هنوز درباره اين سايت تحقيق کافي نکرده بودم مدتي به صورت اينترنتي با شهريار رابطه دوستانه داشتم و مدتي بعد براي اولين مرتبه او را در يکي از پارک هاي شهر ديدم. شهريار جوان خوش برخورد و خوبي به نظر مي رسيد و مي گفت مهندس متالوژي است. او از همان روز اول شروع به دادن وعده و وعيد کرد و قول داد من را خوشبخت کند. همين وعده براي هر دختري کافي است تا خام شود. من هم که يک بار در زندگي مشترکم شکست را تجربه کرده بودم به وعده هاي او دل خوش کردم. چند هفته از آشنايي مان گذشت و در اين مدت او چندين مرتبه به خاطر مشکلات مالي که داشت از من پول قرض گرفت. يک مرتبه شهريار تماس گرفت و گفت خودرواش تصادف کرده و به مقداري پول نياز دارد. چند روز بعد او بيماري پدرش را بهانه کرد تا از من پول بگيرد. هيچ کدام از اين ها برايم مهم نبود و به آينده فکر مي کردم. مدتي گذشت تا اين که يک روز به طور اتفاقي به رمز ايميل شهريار دسترسي پيدا کردم. يک آن وسوسه شدم تا ايميل هاي او را کنترل کنم. به هر حال قرار بود با او ازدواج کنم و بدبيني ام نسبت به مردها باعث مي شد به خودم حق بدهم بيشتر در اين باره تحقيق کنم. وقتي ميل هاي او را باز کردم در کمال ناباوري متوجه شدم او با چند دختر ديگر هم رابطه دارد و به همه آن ها وعده ازدواج داده است. در حالي که مشت خواستگار قلابي ام باز شده بود با او تماس گرفتم و درباره اين کارش از او توضيح خواستم اما او وقتي فهميد رازش برملا شده ديگر به تماس هايم پاسخي نداد و من هم که به جز يک شماره تلفن و آدرس ايميل اطلاعات ديگري از او نداشتم مجبور شدم به دادسراي ناحيه ۳۱ تهران مراجعه کنم.

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
با کلی سلام و صلوات میان خواستگاری دخترایه افتاب و مهتاب ندیده آخرشم ختم میشه به دادسرا چه برسه به این شکل ازدواجا :سوت:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
من اعتراض دارمممممممم....:فرار:

او از همان روز اول شروع به دادن وعده و وعيد کرد و قول داد من را خوشبخت کند. همين وعده براي هر دختري کافي است تا خام شود.

این یعنی توهین به جامعه ی دختران...دخترا شورش کنین...1..........2........3....شروع:خنده2::شاد2::فرار:

بالا