آنچلوتي: تمديدقرارداد آلونسو هديه کريسمس خوبي است [h=2] سرمربي رئال مادريد با تمجيد از هافبک 32 سال تيمش تاکيد کرد تمديد قرارداد او هديه خوبي براي کريسمس است. |
[TD="align: left"]
از زمانيکه ژابي آلونسو، هافبک 32 ساله رئال مادريد از بند مصدوميت رهايي يافته و به ترکيب اين تيم بازگشته تاثير بسزايي در روند رو به رشد کهکشانيها داشته است. به نقل از تسنيم،کارلو آنچلوتي، سرمربي رئال مادريد در گفتوگو با شبکه راديويي «esRadio» اسپانيا گفت: بايد صادقانه بگويم که ژابي آلونسو بازيکني کليدي در رئال است. او بازيکني خيلي مهم، باکيفيت و باتجربه است. بازگشت ژابي به ترکيب رئال مادريد خبر خوبي براي رئاليها است. با ديدن آلونسو ياد دوران بازيگري خودم ميافتم. به نظرم او همانند من سريع نيست ولي پاسوري بهتر و از لحاظ تکنيکي فوقالعاده است. وي افزود: نگراني از بابت تمديد قرارداد آلونسو ندارم، چون همه ما ميدانيم که او چه بازيکن مهمي براي رئال است. باشگاه رئال در حال حاضر در حال مذاکره با وي بر سر تمديد قراردادش است. اميدوارم ژابي هم از بودن در مادريد خوشحال باشد و قراردادش را تمديد کند. خوشحال ميشوم که به زودي خبر تمديد قرارداد وي را اعلام کنم. سرمربي ايتاليايي کهکشانيها تصريح کرد: تمديد قرارداد آلونسو هديه خوبي براي کريسمس است ولي پيروزي بر والنسيا هم هديه خوبي خواهد بود. |