• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

توضیح در رابطه با دو قانون ایران انجمن

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
دوستان عزیز به نظر میرسه دو قانون از قوانین مهم ایران انجمن هستند که هرچند برای بنده تعریف شده هستند منتها در دید سایر کاربران و مخصوصاً مدیران ما شبهه انگیز باقی موندند.

الف- قانون اول در رابطه با تبلیغ سایت ها و فروم ها در ایران انجمن؛
دوستان تبلیغ هیچ سایت و هیچ فرومی در ایران انجمن خلاف قوانین سایت محسوب نمیشود. البته سایت هایی که محتوای خلاف قوانین جرایم رایانه ای داشته باشند جدای از این مسئله هستند و اجازه ی تبلیغ چنین سایت هایی در ایران انجمن داده نمیشه.
برای معرفی سایت ها فقط باید از بخش زیر استفاده شود:
http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=119
همچنین تبلیغ سایت ها در نام کاربری و یا در امضاء کاربران خلاف قوانین ایران انجمن محسوب نمیشود.

مواردی که تبلیغ سایت خلاف محسوب میشوند:
1- ما با تبلیغات پنهانی سایت ها و مخصوصاً فروم ها در پیام خصوصی مخالف هستیم و آدرس سایت هایی که اقدام به تبلیغات پنهانی کنند در ایران انجمن برای همیشه مسدود خواهد شد.
2- ما با تبلیغات سایت ها به بهانه های مختلف و آشکار در زیر پستها و داخل تاپیک ها مخالفیم.

توجه: نظر خود من این هست که هر عزیزی که خودش رو متعهد به ایران انجمن و تنه ی مدیریتی اون میدونه، پسندیده هست هرگونه مورد تبلیغ پنهانی رو برای ما گزارش بده و مارو آگاه کنه از مسائل پنهانی داخل سایت. من بارها دیدم که از بین چند ده پیام خصوصی تبلیغاتی پنهانی که برای مدیران و کاربران ما ارسال شده حداکثر دو یا سه عزیز این موضوع رو برای ما گزارش دادند که این باعث نگرانی من هست!

ب- قانون دوم در رابطه با نام کاربری دوم اعضا؛
روال ما برای تنبیه و کنترل کاربران متخلف اخراجی مدتی به این صورت بود که با ایجاد و فراهم کردن موقعیت اصلاح و بودن دوباره اجازه ی فعالیت دوباره به آنها با نام کاربری دوم رو میدادیم.
منتها بعد از گذشت چند ماه از اجرای این شیوه متأسفانه نتیجه ی مطلوب گرفته نشد. همینک سیاست کلی سایت برای جلوگیری از استفاده ی کاربران از بیش از یک نام کاربری و اجازه ندادن به آنها برای استفاده از کاربری جدید بعد از اخراج شدن هست.
با توجه به این قانون، از همه عزیزان این انتظار رو داریم که اگر با کاربری برخورد کردند که با کاربری دیگر در انجمن حضور و فعالیت داره این موضوع رو به ما گزارش بدند.
همچنین در صورت مشاهده ی پنهان کاری از طرف کاربران دیگر و عدم اطلاع به ما به کاربر مطلع اخطار کاربری داده خواهد شد!

دلایل اجرای این دو قانون:
قانون اول:
ما با تبلیغات فروم ها و سایت ها در ایران انجمن مشکلی نداریم، منتها تبلیغات پنهانی از طریق پیام خصوصی رو توهین به سایر کاربران و گروه مدیریتی سایت میدونیم.

قانون دوم:
متأسفانه پس از اجرای قانون دادن فرصت دوباره به کاربران اخراجی در قالب کاربری جدید احساس میکنیم که بی اعتمادی خاصی در بین سایر کاربران نسبت به کاربران حاضر در ایران انجمن ایجاد شده و این موضوع میتونه در دراز مدت باعث نا امن شدن فضای کلی سایت بشه.

بزودی قوانین کلی انجمن ویرایش و با این دو قانون همسو خواهند شد.

موفق باشید

Negin

کاربر ويژه
4- هرگونه ارسال لینک انجمن های همکار دیگر به صورت خصوصی ممنوع بوده و جهت تبلیغ عزیزان میتوانند از بخش معرفی سایت (اینجا) استفاده نمایند.

ببخشید یه سوال:
من میتونم آدرس سایت خودمو توی اون قسمت قرار بدم؟

baroon

متخصص بخش ادبیات

ببخشید یه سوال:
من میتونم آدرس سایت خودمو توی اون قسمت قرار بدم؟

باتوجّه به این قانون، مجازیم نگین جان:گل:

دوستان تبلیغ هیچ سایت و هیچ فرومی در ایران انجمن خلاف قوانین سایت محسوب نمیشود. البته سایت هایی که محتوای خلاف قوانین جرایم رایانه ای داشته باشند جدای از این مسئله هستند و اجازه ی تبلیغ چنین سایت هایی در ایران انجمن داده نمیشه.
برای معرفی سایت ها فقط باید از بخش زیر استفاده شود:
http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=119
همچنین تبلیغ سایت ها در نام کاربری و یا در امضاء کاربران خلاف قوانین ایران انجمن محسوب نمیشود.

*** دو پست به تاپیک مربوط منتقل شدند.

بالا