baroon
متخصص بخش ادبیات
من از زمان تولد با اين تومور در پاي چپم زندگي ميكنم و هر سال هم بر رشد آن افزوده شده است، به طوري كه هماكنون وزن آن 84 كيلوگرم است و قدرت حركت و فعاليت را از من سلب كرده است.

رسانههاي رسمي ويتنام اعلام كردند كه يك مرد جوان با يك تومور به وزن 84 كيلوگرم در پايش زندگي ميكند.
«انگوين دوي هاي» 31ساله كه اهل منطقه «دا لات» در ويتنام است، دراينباره به رسانههاي رسمي اين كشور عنوان كرد: من از زمان تولد با اين تومور در پاي چپم زندگي ميكنم و هر سال هم بر رشد آن افزوده شده است، به طوري كه هماكنون وزن آن 84 كيلوگرم است و قدرت حركت و فعاليت را از من سلب كرده است.
اين مرد جوان ويتنامي در ادامه به شبكه خبري فاكسنيوز يادآور شد: در سن 14 سالگي با وجود اين كه زانوي چپم را براي جلوگيري از رشد تومور قطع كردند، اما در گسترش سلولهاي اين غده بزرگ اثري حاصل نشد و روز به روز بر رشد آن اضافه شد.
به گزارش ايسنا، رييس متخصصان بيمارستان «هانوئي» ويتنام در اين باره خاطرنشان كرد: اين تومور بزرگترين در نوع خود است و هماكنون نام اين مرد با تومور 84 كيلوگرمياش در كتاب ركوردهاي گينس به ثبت رسيده است. علاوه بر اين، به دليل اين كه خانواده اين مرد بسيار فقير هستند موفق نشدند هزينه درمان و عمل جراحي ديگر را از 14 سال پيش تاكنون براي بهبودي وي فراهم كنند. به همين دليل، اين جوان 31 ساله هماكنون منتظر كمكهاي مردمي و دولت ويتنام است.
اين پزشك در ادامه افزود: توموري كه پاي چپ اين مرد را گرفتار كرده است، خوشبختانه غدهاي سرطاني نيست و تنها يك جهش ژنتيكي باعث پديد آمدن آن شده است؛ چرا كه اگر اين يك غده سرطاني بود اين مرد تاكنون جان خود را از دست ميداد.