• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جدیدترین تکنولوژی نورپردازی در ابنیه اصفهان

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
[h=2]برای نخستین بار در کشور از تکنولوژی‌های روز برای نورپردازی ابنیه و فضاهای عمومی و آذین‌بندی سطح شهر اصفهان استفاده شد.
[h=2]به گزارش شهرداری اصفهان، مدیر برنامه‌ریزی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه در چند سال گذشته ضمن رعایت مسائل معماری از آخرین تکنولوژی‌های روز در روشنایی شهر استفاده شده است، گفت: نورپردازی بناهای تاریخی از جمله جهان نما و کاخ هشت بهشت، پل‌های آذر، پیشانی پل جهاد، تقاطع غیرهمسطح سروش ـ عسگریه و ... نورپردازی مجموعه پل‌های دفاع مقدس، پل چمران با استفاده از تجهیزات کم مصرف و همچنین استفاده از تکنولوژی LED برای اجرای یکی از بزرگ‌ترین و طولانی‌ترین پروژه‌های نورپردازی در کشور (اتوبان دو طبقه امام خمینی) با استفاده از 16 هزار لامپ برای نخستین بار در کشور صورت پذیرفت.
سید امیر سامع با بیان اینکه نخستین نورپردازی توسط نمایشگرهای لیزری سه بعدی در ارگ جهان نما با هزینه‌ای بالغ بر یک میلیارد و 100 میلیون ریال از سوی شهرداری اصفهان به نمایش گذاشته شد، افزود: هدف از اجرای این طرح زیباسازی شهر و ارتقای کیفی محیط زیست شهری و ارائه جدیدترین دستاوردهای نورپردازی لیزری به عنوان معماری نور و همچنین بهبود و بهسازی محیط شهری است. وی نورپردازی گلستان شهدا و نصب چراغ‌های جدید و ویژه در آن، احداث و تکمیل آبنمای میدان امیر کبیر (منطقه 12) ، آبنمای پارک ملت و آبنمای ساختمان جهان نما که برای نخستین بار در کشور به صورت ماتریسی ایجاد شده را از دیگر پروژه‌های حوزه خدمات شهری در این زمینه عنوان کرد.
مدیر برنامه‌ریزی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری اصفهان رویکرد شهرداری در بخش تجهیزات و تاسیسات ایمنی معرفی و تصریح کرد: شهرداری اصفهان توانسته از سال 84 تا کنون با حذف روشنایی شهر با ولتاژ 220 ولت و جایگزین با ولتاژ 12ولت سهم موثری در کاهش مصرف برق و افزایش ایمنی داشته باشد.
سامع ادامه داد: در حال حاضر همه سیستم‌های نور پردازی مجهز به آخرین تکنولوژی‌های روز وهمچنین برنامه‌های نورپردازی از راه دور قابل کنترل هستند. وی با اشاره به اینکه پروژه‌های شهرداری بستری برای رشد شرکت‌ها بوده است، اضافه کرد: هیچ ارگانی نتوانسته همانند شهرداری از توان بخش خصوصی استفاده کند به طوری که بخش اعظم طرح‌های انجام شده در زمینه فضای سبز، بازیافت، مبارزه با موش‌ها و ... با همکاری بخش خصوصی انجام شده است.
مدیر برنامه‌ریزی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری اصفهان با اشاره به توسعه و ساماندهی روشنایی پارک های شهر اصفهان با رویکرد کاهش مصرف انرژی و استفاده از انرژی خورشیدی گفت: تعویض حدود 9 هزار عدد لامپ رشته‌ای و پر مصرف با لامپ کم مصرف در سطح پارک‌ها و فضای سبز شهر از برنامه‌‌های این معاونت در کاهش مصرف انرژی است.
سامع با بیان اینکه شهرداری اصفهان از سال 81 با نصب سیستم روشنایی و لامپ کم مصرف در پارک‌های سطح شهر در زمینه بهینه سازی مصرف انرژی پیشتاز بوده است، افزود: برای نخستین بار سیستم روشنایی خورشیدی در پارک سعدی استفاده شد که با بررسی‌های به عمل آمده و تعامل با شرکت‌های داخلی در سال آینده چند پروژه روشنایی بااستفاده از این منبع انرژی طراحی و اجرا می‌شود.
 
بالا