• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جزئيات خداحافظی باشكوه آبيدال

ahmadfononi

معاونت انجمن
اعضای باشگاه، طرفداران، و هم تیمی ها به آبیدال که در آخرین بازی خود به عنوان بازیکن بارسلونا به میدان می رفت ادای احترام کردند.

اریک آبیدال پس از شش سال خدمات وفادار به باشگاه با باشگاه بارسلونا خداحافظی کرد. بازیکن فرانسوی، ابتدا با بازی در 15 دقيقه پایانی مقابل مالاگا، و پس از آن در طول ادای احترام باشگاه به او و خدمات او بعد از مسابقه از هواداران خداحافظی کرد. 65،727 هوادار در نیوکمپ هنگامی که داور در سوت پایان بازی دمید، صندلی خود را ترک نکردند، چرا که می خواستند با آبیدال چنان که شایسته او بود خداحافظی کنند.
tempfile.v1370101587.jpg20130601-1555-otc7xr-0

با پوشیدن یک پیراهن با شعار «مرسی آبی 22»، اعضای تیم منتظر آبیدال شدند تا وارد زمین شود. آبیدال، همراه با دختران خود - که پیراهنی با نوشته «مرسی پاپی 22» پوشیده بودند -، همسر و پسر عمویش به وسط زمین آمد.

کاپیتان کارلس پویول و ژاوی هرناندز به آبیدال یک لباس بارسا قاب شده با نوشته مرسی آبی به نمایندگی از بازیکنان تیم- خانواده دوم (اصطلاحی که این فرانسوی به هم تیمی خود اشاره می کند) - دادند.

سپاسگزاری

آبیدال که نمی خواست بدون خداحافظی با طرفداران باشگاه را ترک کند گفت: «من و خانواده ام می خواهيم از شما برای تمام حمایت هایتان در طول این سال ها تشکر کنیم؛ فوق العاده بود. با تشکر از شما کاتالانها، شما بخشی از خانواده من هستید». او سپس خطاب به همه تیمی های خود گفت: «بدون شما من چیزی به دست نمی آوردم. شما بهترینید». او در ادامه عشقش را برای باشگاه و طرفداران ابراز کرد: «من همیشه شما را در قلبم خواهم داشت. زنده باد بارسا و زنده باد کاتالونیا».

بازيكن فرانسوی نیز کلمات خاصی را برای پسر عموی خود، جرارد بیان کرد: «من به کسی قول دادم که او را به وسط زمین ببرم تا با تشویقی ایستاده شناخته شود. او بیشتر از من سزاوار تشویق شما است». سپس او لباس بارسا که روی آن نوشته شده بود مرسی جرارد 13 را به پسر عمويش هدیه داد.

آبیدال نیوکمپ را همراه با هم تیمی های خود، که یک تونل افتخار برای او در حال خروج از زمین تدارك ديدند، ترك كرد. این یک تونل افتخار از قهرمانان لالیگا برای کسی بود که بر مشکلاتی به ظاهر بر طرف نشدنی غلبه کرده بود. آبیدال نتوانست احساسات خود را کنترل کند، و پس از حرکت هم تیمی های خود، او به زمین بازگشت و کفش و لباس خود را به طرفداران داد.

منبع : fcbarcelona.ir

سیاوش عشق

کاربر ويژه
تحسین برانگیزه
هم کار ازیکنان، هم دست اندرکاران و هم تماشاگران.
کاش ما هم می تونستیم از فرهنگ غربی ها، این چیزای مثبتشو یاد بگیریم نه مد و مد پرستی رو :گل:

بالا