• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جزایر استانبول

rahnama

پدر ایران انجمن
این 8 جزیزه را با خانواده رفتیم.مناظر بسیار زیبائی داشت.باز هم دوست دارم این مناطق را ببینم.خاطره ای از اسکله کاباتاش دارم: با خانواده رفتیم به یک دکه آب و نوشابه گرفتیم و جایتان خالی میل شد. دست کردم جیبم دیدم هیچ پولی ندارم .فکر کردم پولهایم را زده اند. با شرمندگی به صاحب دکه گفتم.بنده خدا از اینکه پولم را زده اند خیلی ناراحت شد و گفت : مهم نیست , مهمان من. ما با ناراحتی دکه را ترک کردیم .به پارکینگ رفتم تا ماشین را برداریم و برگردیم منزل .یک دفعه متوجه برجستگی شلوار در ناحیه جوراب شدم. پولهایم را در جوراب گذاشته بودم :غش2:با خوشحالی از ماشین بیرون آمده و قضیه را به خانواده گفتم. همه خوشحال شدند. به سرعت به دکه مراجعه کردم و با زور چند برابر قیمت اجناس خریداری شده را به صاحب دکه دادم.

جزاير استانبول که بنام جزاير پرنس نيز مشهور است ، در درياي مرمره و در فاصله يک ساعت از شهر قرار داشته و تعداد آن 8 جزيره مي باشد . کشتي و يا اتوبوسهاي دريايي که از اسکله هاي کاباتاش و مدخل خليج حرکت مي کنند سفرهاي منظمي به 4 جزيره برقرار ميکنند. در جزيره ها که در دوره بيزانس پرستشگاههاي متعدي ساخته شده ، جايگاه افراد تبعيدي و يا خانه هاي ييلاقي افراد منسوب به دربار بوده است . در جزيره هيبلي ، آخرين اثر امپراتوري بيزانس کليساي کوچکي که وقف حضرت مريم شده در بالاي ساختمان دبيرستان نيروي دريايي قرار دارد. از قرن نوزده با حرکت کشتي هاي بخاري ، ارتباط با جزيره ها آسان شده است . پس از ساخت مدارس و هتل ها نيز جمعيت آنها نيز افزايش يافته است . اين 4 جزيره نسبتا" بزرگ که در کنار هم قرار دارند مملو از خانه هاي ييلاقي ، ويلاها و جنگلهاي کاج بوده ، پلاژ و گردشگاههاي آن مشهور است . جزاير که در بين ماههاي مه الي سپتامبر بسيار شلوغ ميشود در ساير زمانها مکان بسيار خلوتي است . خانه هاي مسکوني معمولا" در نزديکي اسکله ها قرار داشته و در منطقه مشرف به شهر توسعه يافته است . در اين جزاير که تپه هاي آن پوشيده از درختان کاج است تنها وسيله ارتباطي درشکه هاي اسبي است . در طول موسوم تابستان و بويژه در ايام تعطيل ، پلاژها و پناهگاهها ، ايستگاه جذابي براي قايقهاي بادباني و موتوري است. مانند: جزيره بورگاز بيوک آدا ( جزيره بزرگ).

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
7273_Uii8Mcx9.jpg

بالا