با سلام به دوستای عزیزم حدس بزنید غذای مورد علاقه ی نفر قبلیتون چیه؟ :نیش::نیش:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , September 17 #1 با سلام به دوستای عزیزم حدس بزنید غذای مورد علاقه ی نفر قبلیتون چیه؟ :نیش::نیش:
R Reza.M Banned 2011 , September 21 #6 تقریبا ( خوب غذاهای سنتی ایرانی رو همه دوست دارن ، غذاهای مدرن بگید :نیش: ) استیک گوشت با سس باربیکیو پنیر خامه ای مدیترانه ای + ژله و سالاد فرانسه بعدش بستنی و شیک پرتقال :غش2:
تقریبا ( خوب غذاهای سنتی ایرانی رو همه دوست دارن ، غذاهای مدرن بگید :نیش: ) استیک گوشت با سس باربیکیو پنیر خامه ای مدیترانه ای + ژله و سالاد فرانسه بعدش بستنی و شیک پرتقال :غش2:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , September 21 #7 :تعجب::تعجب::تعجب: من اینارو دوس دارررررررم خودم خبر ندارم؟؟؟ قبلی دیزی میدوسته...با پیاز فراوون..:غش2:
:تعجب::تعجب::تعجب: من اینارو دوس دارررررررم خودم خبر ندارم؟؟؟ قبلی دیزی میدوسته...با پیاز فراوون..:غش2:
R Reza.M Banned 2011 , September 21 #8 نه پیازشو نیستم :نیش: من فیله مرغ میخوام 6 تیکه :شاد: قبلی بهش میاد سوپ بخوره اونم چندتا بشقاب :سوت:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , September 21 #9 :تعجب::ناراحت::ناراحت::گریه::گریه: تورو خدا اسم سوپ جلو من نیارین......اییییییییییییییییییییییییییی......:نه: قبلی لازانیاااااااااااا:نیش:
:تعجب::ناراحت::ناراحت::گریه::گریه: تورو خدا اسم سوپ جلو من نیارین......اییییییییییییییییییییییییییی......:نه: قبلی لازانیاااااااااااا:نیش:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , September 21 #11 ایییییییییییی.....ماکارونی نه......مجبور شم میخورم..:ناراحت: سالاد الویه...:نیش:
R Reza.M Banned 2011 , September 21 #12 ایول سالد الویه و ماکارونی رو هستم :شاد: قبلی خورش بامیه :غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2:
ایول سالد الویه و ماکارونی رو هستم :شاد: قبلی خورش بامیه :غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2:
F fatyjo0on کاربر ويژه 2012 , March 21 #18 به قیافه اش میخوره...:تعجب2: گشنه پلو با خورش دل ضعفه:نیش::غش2: نه از خورش قیمه خوشش میاد:فکر: که من اصلا خوشم نمیاد
به قیافه اش میخوره...:تعجب2: گشنه پلو با خورش دل ضعفه:نیش::غش2: نه از خورش قیمه خوشش میاد:فکر: که من اصلا خوشم نمیاد
F fatyjo0on کاربر ويژه 2012 , March 21 #20 احتمالا غذای دریایی دوست داره:فکر: خوراک خرچنگ با سس خردل:تعجب2::تعجب2: