• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حرفای دل یه خواهربه برادر

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
دلم برای داداشام تنگ شده :ناراحت:
دوستون دارم همه اش جلوی خودمومیگیرم که بغضم رسوام نکنه:ناراحت:
اگر دریای دل آبیست تویی فانوس زیبایش
اگر آیئنه یک دنیاست تویی مفهوم و معنایش
تو یعنی دسته ای گل را از آن سوی افق چیدن
تو یعنی پاکی باران تو یعنی لذت دیدن
تو یعنی یک شقایق را به یک پروانه بخشیدن
تو یعنی از سحر تا شب به زیبایی درخشیدن
تو یعنی یک کبوتر را زتنهایی رها کردن
خدای آسمان ها را به آرامی صدا کردن
تو یعنی روح باران را متین و ساده بوسیدن
و یا در پاسخ یک لطف به روی غنچه خندیدن
اگر چه دوری از اینجا تو یعنی اوج زیبایی
کنارم هستی و هر شب به خوابم باز می آیی
اگر یک آسمان دل را به قسط عشق بردارم
میان عشق و زیبایی تورا من دوست می دارم

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
[h=2]ن دم که با تو ام
ای آنکه زنده از نفس توست جان من
آن دم که با تو‌ام، همه عالم ازان من
آن دم که با توام، پُِرم از شعر و از شراب
می‌ریزد آبشار غزل از زبان من
آن دم که با توام، سبکم مثل ابرها
سیمرغ کی‌ رسد به بلندآسمان من
بنگر طلوع خنده‌ی خورشید بر لبم
زان روشنی که کاشتی ای باغبان من!
با تو سخن ز مهر تو گفتن چه حاجت است؟
خود خوانده‌ای به گوش من این، مهربان من

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
متشكرمبراي همه وقت هايي كه مرا به خنده واداشتي.براي همه وقت هايي كه به حرف هايم گوش دادي.براي همه وقت هايي كه به من جرات و شهامت دادي.براي همه وقت هايي كه با من شريك شدي.براي همه وقت هايي كه با من به گردش آمدي.براي همه وقت هايي كه خواستي در كنارم باشي.براي همه وقت هايي كه به من اعتماد كردي.براي همه وقت هايي كه مرا تحسين كردي.براي همه وقت هايي كه باعث راحتي و آسايش من بودي.براي همه وقت هايي كه گفتي "دوستت دارم"براي همه وقت هايي كه در فكر من بودي.براي همه وقت هايي كه برايم شادي آوردي.براي همه وقت هايي كه به تو احتياج داشتم و تو با من بودي.براي همه وقت هايي كه دلتنگم بودي.براي همه وقت هايي كه به من دلداري دادي.براي همه وقت هايي كه در چشمانم نگريستي و صداي قلبم را شنيدي.به خاطر همه ي اين ها هيچ وقت فراموش نكن كه :لبخند من به تو يعني " دوستت مي دارم "هميشه براي گوش دادن به حرفهايت آمادگي دارم.هميشه پشتيبانت هستم.من مثل كتابي گشوده برايت خواهم بود.مي خواهم اوقاتم را در كنار تو باشم.من كاملا به تو اطمينان دارم و تو امين من هستي.در دنيا تو از هركسي برايم مهم تر هستي.هميشه دوستت دارم چه به زبان بياورم چه نياورم.همين الان در فكر تو هستم.تو هميشه براي من شادي مي آوري به خصوص وقتي كه لبخند بر لب داري.من هميشه براي تو اينجا هستم و دلم براي تو تنگ است.هر وقت كه احتياج به درد دل داشتي روي من حساب كن.من هنوز در چشمانت گم شده هستم.تو در تمام ضربان هاي قلبم حضور داري.

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
NAZE%20NAZ.jpg

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

تاپیک از بخش نثر ادبی به بخش دلنوشته ها منتقل شد.

ریحانه جون در نثر ادبی شعر به کار برده نمیشه.

بالا