• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خانه ریحانا قبل و بعد از شهرت +عکس

Kent

New member
خانه ریحانا قبل و بعد از شهرت +عکس به گزارش نیک صالحی ریحانا که به تازگی خانه باشکوهی به ارزش 12 میلیون دلار خریداری کرده است ، اکنون در یک شبکه اجتماعی گفته است که باورش نمی شود با خریدن این خانه چه شانسی آورده و هر روز...

به گزارش پارس، ریحانا که به تازگی خانه باشکوهی به ارزش 12 میلیون دلار خریداری کرده است ، اکنون در یک شبکه اجتماعی گفته است که باورش نمی شود با خریدن این خانه چه شانسی آورده و هر روز دوست دارد صبح زود بیدار شود تا طلوع آفتاب را بر فراز استخر خانه تماشا کند.
با منتشر شدن تصاویر جدید زیر می تواند حدس زد که ریحانا از چه منظره ای در صفحه اجتماعی توئیتر صحبت کرده بود.

ریحانا تا پیش از 16 سالگی یعنی دوران پیش از شهرت به گزارش نیک صالحی در خانه کوچکی در دهکده کوچک بارابادوس زندگی کرده است.
sfcgtoaj0pa7o6b4ght.jpg
خانه ریحانه قبل از شهرت

خانه جدید این خواننده 24 ساله در لس آنجلس واقع شده و هفت اتاق خواب ، نه سرویس بهداشی ، 20 فضای پارک ماشین دارد و دکوراسیون فضای داخلی آن با رنگ های سفید و کرم مات شکل گرفته است.
n2aenlmku5c0frquocfc.jpg
rbgpub56ow7qo280x27.jpg
hkxh1ldgbug96suzztok.jpg
t5uxtlrqi7zqr8wt7p2.jpg
l0svb36klfc6sje5v4jz.jpg
eep847xp2f1izhb4lk1.jpg
6g6x19us1z3asxda8e7.jpg
yrpha3a1uc6gbtxtn88o.jpg
pqkhmxwn774091wseia.jpg
تهیه و ترجمه: گروه سرگرمی نیک صالحی

نفس91

کاربر ويژه
بینم ایشون احیانن فرزند خونده نمی خوان درسته من دیگه بزرگ شدم ولی ....... خوب منم دلم از این خونه ها می خواد

بالا