• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خواهران به هم چسبیده از هم جدا شدند+عکس

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
روز گذشته در ایالت کالیفرنیا، آنجلیکا و آنجلینا که از شکم و سینه به هم چسبیده بودند طی یک جراحی 10 ساعته به طور موفقیت آمیزی از هم جدا شدند.

119436_316.jpg

به گزارش برنا به نقل از ام اس ان بی سی، روز گذشته جراحان آمریکایی در ایالت کایفرنیای شمالی، موفق شدند خواهران دو قلو را که از شکم و سینه به هم چسبیده بودند را طی یک عمل جراحی سخت و طولانی مدت از هم جدا کنند.

این عمل که از ساعت 6:30 صبح الی 4:30 بعد از ظهر ادامه داشت، 15 الی 20 جراح در آن حضور داشتند.

آنجلیکا و آنجلینا که از سینه وشکم به هم چسبیده بودند دارای قلب، مغز، کلیه، معده و روده‌های جدا از هم بودند ولی کبدها، دیافراگم و استخوانهای سینه آن دو در هم آمیخته بود.

در این جراحی، یک زخم عمودی از وسط سینه تا شکم این دوقلوها انجام شد و کبد و دیگر بافتهای اشتراکی بین آن دو تقسیم شد.

آنجلیکا و آنجلینا که متولد فیلیپین هستند، در حال حاضر در کالیفرنیا زندگی می کنند.

در آمریکا هر ساله 6 مورد جراح برای دوقلوهای به چسبیده اتفاق می افتد و این در حالی است که 75 درصد دوقلوهای به هم چسبیده در زمان بارداری، می میرند.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اتفاقاً در حین خواندن و ارسال این پست من هم به یاد این دو بودم و با خودم فکر میکردم که گاهاً جداشدن و تنها شدن چه ارزش گرانی میتونه داشته باشه، که شاید با میلیون ها و میلیارها هم نشه اون رو به دست آورد!
و آیا اصلاً ارزشش رو دااشت؟!

بالا