• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خورش خلال کرمانشاه

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
مواد لازم:
پیاز متوسط: 2 عدد
روغن کرمانشاهی: یک دوم پیمانه
گوشت گوسفندی بدون استخوان: 750 گرم
فلفل سیاه و ادویه خورشی: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: دو قاشق سوپخوری
لیمو عمانی: 4 عدد
خلال بادام خشک: 200 گرم
زعفران دم کرده: 2 قاشق سوپخوری
نمک و خلال پسته: به میزان لازم

طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شود سپس گوشت را که خرد شده تفت بدهید سپس ادویه و فلفل و رب را به گوشت و پیاز اضافه کنید، چهارپیمانه آب به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا خورش ریز بجوشد تا گوشت ها بپزد. سپس لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و به خورش اضافه کنید، وقتی گوشت خوب پخت خلال بادام را هم به خورش اضافه کنید، بعد از چند جوش که خلال های بادام هم نرم شدند زعفران را به خورش اضافه کنید در صورت تمایل کمی گلاب هم در این مرحله به خورش اضافه کنید نمک غذا را بچشید و اگر کافی بود خورش را سرو کنید و روی آن را با خلال مغز پسته تزئین کنید
 
بالا