• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خیلی مهم

rahnama

پدر ایران انجمن
خواهشی که از همه عزیزان دارم این است که امضای من را بارها و بارها بخوانید و حفظ کنید و باور داشته باشید.
نتیجه : همین است که من 60 ساله بحدی آرامش دارم که پا به پای شما از قله معلومات بالا می روم.

خانمم : مرد چرا خودتو پیر کردی کی تو 60 ساله هستی
من : خوب خانمم من چند سالمه؟
خانمم : 59 سال 9 ماه و 25 روز
من : :خنده2::خنده2::خنده2:

یگانه جان

متخصص بخش ادبیات
خواهشی که از همه عزیزان دارم این است که امضای من را بارها و بارها بخوانید و حفظ کنید و باور داشته باشید.
نتیجه : همین است که من 60 ساله بحدی آرامش دارم که پا به پای شما از قله معلومات بالا می روم.
خانمم : مرد چرا خودتو پیر کردی کی تو 60 ساله هستی
من : خوب خانمم من چند سالمه؟
خانمم : 59 سال 9 ماه و 25 روز
من : :خنده2::خنده2::خنده2:

واقعا" بهترین هستید:ناراحت:

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیزان من باور کنید این تجربیات را به آسانی به دست نیاورده ام . وقتی رفتم اقلا وجدانم راحت باشد که کار مثبتی کرده باشم:گل:
دوست دارم به این نوشته های پراکنده من ایمان پیدا کنید و باور داشته باشد که همین خواهد شد.نتیجه سالها مطالعه و تحقیق( تئوری و عملی) من است.:بله:بله این درست است.:نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
خدایا هر مشکلی که برایم پیش بیاید حکمت تو میدانم و راضی به رضایت هستم. مشکلات سخت چون خوردن و خوابیدن و مسافرت را خودم انجام خواهم داد و مسائل ساده چون مریضی و مشکلات مادی و معنویم را برای حل به تو می سپارم.

بالا