• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دانلود رایگان فیلم آموزشی حل مسائل گسسته با استفاده از الگوریتم PSO (به زبان فارسی)

z.m.kh

New member
الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات یا Particle Swarm Optimizatoion (به اختصار PSO) یکی از مهم ترین الگوریتم های بهینه سازی هوشمند است که در حوزه هوش ازدحامی (Swarm Intelligence) جای می گیرد. این الگوریتم، توسط جیمز کندی و راسل سی ابرهارت در سال ۱۹۹۵ معرفی گردید، و با الهام از رفتار اجتماعی حیواناتی چون ماهی ها و پرندگان که در گروه هایی کوچک و بزرگ کنار هم زندگی می کنند، طراحی شده است. در الگوریتم PSO، اعضای جمعیت جواب ها، به صورت مستقیم با هم ارتباط دارند و از طریق تبادل اطلاعات با یکدیگر و یادآوری خاطرات خوب گذشته، به حل مسأله می پردازند. الگوریتم PSO برای انواع مسائل پیوسته و گسسته مناسب است و پاسخ های بسیار مناسبی برای مسائل بهینه سازی مختلف داده است.

در این فیلم آموزشی، روش هایی در خصوص چگونگی استفاده از الگوریتم PSO برای حل مسائل بهینه سازی گسسته (عدد صحیح) ارائه شده اند. این روش ها منحصر به الگوریتم PSO نیستند و می توان آن ها را با هر الگوریتم پیوسته دیگری، از جمله تکامل تفاضلی (DE) و الگوریتم رقابت استعماری (ICA) مورد استفاده قرار داد.

ادامه توضیحات و فیلم آموزشی در لینک زیر می باشد:

z.m.kh

New member
دانلود رایگان فیلم آموزشی حل مسأله کوله پشتی با الگوریتم ژنتیک (به زبان فارسی)

الگوریتم ژنتیک (Genetic Algorithm) یا GA، به طور قطع شناخته شده ترین روش بهینه سازی هوشمند و الگوریتم تکاملی است، که کاربردهای فراوانی در رشته های مختلف علمی و مهندسی دارد. اهمیت این الگوریتم در محاسبات تکاملی و هوش محاسباتی به قدری است که اولین کلمه ای که پس از عبارت “الگوریتم تکاملی” به ذهن می رسد، الگوریتم ژنتیک است.

مسأله کوله پشتی یا Knapsack Problem یکی از مسائل معروف در ریاضیات کاربردی و تحقیق در عملیات است، که به نام Backpack Problem نیز شناخته می شود. این مسأله دارای نسخه های مختلفی است و حالات پیچیده تر آن، در حل مسائل روزمره و صنعتی، کاربردهای فراوانی دارد. گذشته از اهمیت عملی این مسأله، نسخه های استانداردی نیز برای این مسأله تعریف شده اند که برای ارزیابی عملکرد الگوریتم های بهینه سازی، مورد استفاده قرار می گیرد. در این فیلم آموزشی با استفاده از الگوریتم ژنتیک به حل مسأله کوله پشتی باینری پرداخته شده است.

z.m.kh

New member
مطلب سایت

در

فیلم آموزشی سیستم های دینامیکی خطی با پارامترهای تنظیم پذیر

، امکانات و ابزارهایی که در تولباکس (جعبه ابزار) مهندسی کنترل برای تعریف پارامترهای تنظیم پذیر یا Tunable Parameters تعبیه شده اند، مورد بررسی قرار گرفته اند و مثالهایی از کاربردهای این موضوع مورد اشاره واقع شده اند.

Maryam

متخصص بخش ادبیات

تاپیک به بخش معرفی سایت منتقل شد.

z.m.kh

New member
دانلود رایگان فیلم آموزشی روش های پیش پردازش داده ها در داده کاوی (به زبان فارسی)

در بسیاری از رشته های علمی و فنی، در نهایت ما با مجموعه ای از داده ها روبرو هستیم که حجم کم یا زیادی را دارند؛ اما مهم ترین کار، به دست آوردن چنین پایگاه داده ای نیست. بلکه باید بتوانیم، سطح بالاتری از دانش را با توجه به پایگاه داده مذکور به دست بیاوریم؛ این یعنی نتیجه گیری و جمع بندی تمام تلاش هایی که برای جمع آوری آن داده ها صرف شده است.

اکثر دانشمندان و محققین سرشناس هر رشته علمی یا فنی، در کنار عامل خلاقیت و تخصص، یک ویژگی مشترک و بسیار مهم دارند، و آن نتیجه گیری های مهمی است که از مشاهدات و داده های جمع آوری شده ارائه کرده اند. در رشته های مختلف علمی، نظریه های بسیار مهمی که با مطالعات میدانی به دست آمده اند، همگی دارای این مولفه مشترک هستند: به دست آوردن قواعد و قوانینی که توضیحی فشرده و مفهومی از داده های در دسترس را ارائه می دهند. این عملیات، و مجموعه دیگری از کارهای مرتبط با آن، موضوع بحث یکی از زیر شاخه های مشترک علوم کامپیوتر و آمار، به نام داده کاوی یا Data Mining است. فرآیند کلی استخراج دانش از داده، معنای عام تری از داده کاوی را در بر دارد که به Knowledge Discovery from Data یا KDD معروف است.

در فیلم آموزشی روش های پیش پردازش داده ها برای شروع فرایند داده کاوی مورد بررسی واقع شده اند. برای نتیجه گیری بهتر از بسیاری از الگوریتم های داده کاوی، لازم است تغییرات و یا اصلاحاتی بر روی داده های خام انجام شوند، تا کیفیت الگوها و قواعد کاوش شده از داده ها، به بیشترین حد ممکن افزایش یابد.

ادامه متن و فیلم آموزشی در لینک زیر است:

z.m.kh

New member
دانلود رايگان فيلم آموزشي تشخيص داده هاي پرت يا Outlier Detection(به زبان فارسي)

در بسياري از رشته هاي علمي و فني، در نهايت ما با مجموعه اي از داده ها روبرو هستيم که حجم کم يا زيادي را دارند؛ اما مهم ترين کار، به دست آوردن چنين پايگاه داده اي نيست. بلکه بايد بتوانيم، سطح بالاتري از دانش را با توجه به پايگاه داده مذکور به دست بياوريم؛ اين يعني نتيجه گيري و جمع بندي تمام تلاش هايي که براي جمع آوري آن داده ها صرف شده است.

اکثر دانشمندان و محققين سرشناس هر رشته علمي يا فني، در کنار عامل خلاقيت و تخصص، يک ويژگي مشترک و بسيار مهم دارند، و آن نتيجه گيري هاي مهمي است که از مشاهدات و داده هاي جمع آوري شده ارائه کرده اند. در رشته هاي مختلف علمي، نظريه هاي بسيار مهمي که با مطالعات ميداني به دست آمده اند، همگي داراي اين مولفه مشترک هستند: به دست آوردن قواعد و قوانيني که توضيحي فشرده و مفهومي از داده هاي در دسترس را ارائه مي دهند. اين عمليات، و مجموعه ديگري از کارهاي مرتبط با آن، موضوع بحث يکي از زير شاخه هاي مشترک علوم کامپيوتر و آمار، به نام داده کاوي يا Data Mining است. فرآيند کلي استخراج دانش از داده، معناي عام تري از داده کاوي را در بر دارد که به Knowledge Discovery from Data يا KDD معروف است.

تشخيص داده هاي پرت مي تواند به عنوان يک مرحله پيش پردازش در مسير داده کاوي، و يا مستقلا به عنوان يک عمليات داده کاوي مطرح شود. روش هاي متعددي براي تشخيص داده هاي پرت وجود دارد، که در فيلم آموزشي تشخيص داده هاي پرت، سعي شده است مروري کلي بر روي اين موارد انجام شود و در نهايت يک مورد که کاربرد بيشتري دارد، يعني آناليز مبتني بر معيار T2 مفصلا مورد بررسي واقع شده است و در محيط متلب پياده سازي شده است.

ادامه توضيحات و فيلم آموزشي در لينک زير مي باشد:

z.m.kh

New member
دانلود رایگان فیلم آموزشی کاربرد و پردازش هیستوگرام تصاویر دیجیتال در متلب (به زبان فارسی)

پردازش تصویر یا Digital Image، امروزه به عنوان یکی از مولفه‌های اساسی در سیستم‌های هوشمند و پشتیبان تصمیم است، که غالبا بر روی تصاویر دیجیتال و توسط سیستم‌های کامپیوتری اعمال می شود. کاربردهای متنوعی که پردازش تصویر در زمینه‌های مختلف فنی، صنعتی، شهری، پزشکی و علمی دارد، آن را به یک موضوع بسیار فعال در میان زمینه‌های پژوهشی تبدیل کرده است.

در این فیلم آموزشی، کاربرد هیستوگرام در تحلیل و پردازش تصاویر دیجیتال مورد بررسی واقع شده است. ابتدا مفاهیم پایه هیستوگرام و کارکرد توصیفی آن در بیان چگونگی تصویر مورد بررسی واقع شده است. سپس روش هایی برای بهبود تصویر مبتنی بر هیستوگرام مورد بررسی واقع شده‌اند و پیاده‌سازی عملی آن‌ها در محیط متلب نیز انجام شده است. تمامی برنامه های این فیلم آموزشی، همچون سایر محصولات آموزشی ارائه شده در متلب سایت (فرادرس)، به صورت گام به گام و به ساده ترین شکل ممکن ارائه شده اند.

ادامه توضیحات و فیلم آموزشی در لینک زیر مکی باشد:

z.m.kh

New member
دانلود رایگان فیلم آموزشی مبانی بهینه سازی مقید (به زبان فارسی)

مسائل بهینه سازی از جمله مواردی هستند که زندگی روزمره و همچنین در زمینه های مختلف علمی و مهندسی مطرح می شوند. تقریبا همه مسائل برآمده از واقعیت و مباحث عملی، به صورت مسائل بهینه سازی مقید بیان می شوند که محدودیت های ناشی از فیزیک مسأله، به صورت قیدهایی در تعریف مسأله بهینه سازی، نمایان می شوند.با توجه به اهمیت و جایگاه ویژه ای که مسائل بهینه سازی مقید دارند، و نظر به حضور تقریبا همیشگی این نوع از مسائل در زمینه های پژوهشی دانشجویان و پژوهشگران، رویکردهای موجود در میان روش های بهینه سازی تکاملی برای برخورد با مسائل بهینه سازی مقید، در قالب بسته آموزشی جامعی به حضور مخاطبین گرامی ارائه شده است.در این فیلم آموزشی مباحث پایه ای مربوط به بهینه سازی مقید مورد بحث و بررسی قرار گرفته اند، و در کنار بیان مفاهیم پایه ای، تقسیم بندی جامعی از روش های تکاملی موجود برای حل مسائل بهینه سازی مقید ارائه شده است. این فیلم آموزشی به صورت رایگان توسط فرادرس منتشر شده است و لینک های های دانلود آن در ادامه آمده اند.

z.m.kh

New member
دانلود رایگان فیلم آموزشی حل مسأله تخصیص منابع یا Resource Allocation (به زبان فارسی)

مسائل بهینه سازی از جمله مواردی هستند که زندگی روزمره و همچنین در زمینه های مختلف علمی و مهندسی مطرح می شوند. تقریبا همه مسائل برآمده از واقعیت و مباحث عملی، به صورت مسائل بهینه سازی مقید بیان می شوند که محدودیت های ناشی از فیزیک مسأله، به صورت قیدهایی در تعریف مسأله بهینه سازی، نمایان می شوند.
با توجه به اهمیت و جایگاه ویژه ای که مسائل بهینه سازی مقید دارند، و نظر به حضور تقریبا همیشگی این نوع از مسائل در زمینه های پژوهشی دانشجویان و پژوهشگران، رویکردهای موجود در میان روش های بهینه سازی تکاملی برای برخورد با مسائل بهینه سازی مقید، در قالب بسته آموزشی جامعی به حضور مخاطبین گرامی ارائه شده است.در این فیلم آموزشی با استفاده از رویکردهای قابل قبول نگه داشتن پاسخ ها، و رویکردهایی که در فیلم آموزشی رویکردهای مبتنی بر قابل قبول نگه داشتن جواب ها برای بهینه سازی مقید ارائه شده اند، مسأله تخصیص منابع مورد بررسی و حل واقع شده است. این مسأله در زمینه های مختلف علمی، فنی و مهندسی کاربرد دارد، که از آن میان می توان به موضوع سرمایه گذاری و توزیع سرمایه اشاره نمود. این فیلم آموزشی به صورت رایگان توسط فرادرس تولید و ارائه شده است.

fatirezazade

New member
من به خاطر کامنت همین کار بر رفتم و از این موسسه 200 تومن فیلم خریدم
به هیچ دردم نخورد و واقعا بدرد نخور بود من نمیدونم اینا چه اعتماد به نصفی دارن که این فیلمارو میفروشن
بعدش جستجو کردم متوجه شدم این کاربر جز کارمندای همین موسسه هست
ازین ها فیلم نخرید این تجربه منه سرتون کلاه میره و پولتون رو دور میریزید
جالب اینجاست چند وقت بعد یه سایت پیدا کردم که همون فیلمارو با کیفیت بهتر رایگان گذاشته ادرسشو میزارم اگر خاستید استفاده کنید
http://matlabnet.ir/post/6

fatirezazade

New member
به هیچ دردم نخورد و واقعا بدرد نخور بود من نمیدونم اینا چه اعتماد به نصفی دارن که این فیلمارو میفروشن
جالب اینجاست چند وقت بعد یه سایت پیدا کردم که همون فیلمارو با کیفیت بهتر رایگان گذاشته ادرسشو میزارم اگر خاستید استفاده کنید

fatirezazade

New member

fatirezazade

New member

fatirezazade

New member

fatirezazade

New member

fatirezazade

New member

fatirezazade

New member

بالا