Ever Green
متخصص بخش پزشکی
دانشمندان يکی ديگر از فايده های بالقوه سودمند چای را کشف کرده اند و می گويند که ممکن است در مقابل بيماری پارکينسون از انسان محافظت کند.آنها يک ماده شيميايی ضداکسيداسيون ( antioxidant ) در چای سبز کشف کرده اند که از انسان در مقابل چندين نوع بيماری محافظت می کند.متخصصان مصرف چای سبز را به کاهش خطر ابتلا به سرطان سينه ، لوزالمعده ، روده ، مری و ريه در انسان مربوط می دانند.اين گياه حاوی ماده قدرتمند و ضداکسيداسيون " پلی فنول” است. ثابت شده است اين ماده در مقابل بيماری قلبی از بدن محافظت می کند.
پژوهشهای پيشين درباره حيوانات نشان داده بود که عصاره چای سبز می تواند دارای خواص محافظتی در مقابل پارکينسون باشد ، اما ساز و کار اصلی عامل محافظت روشن نشده بود.
با اين حال ، دانشمندان آمريکايی در نشست سالانه " آکادمی عصب شناسی آمريکا” گفتند که در درک عملکرد اين ساز و کار که در آن " پلی فنول” با بيماری پارکينسون مقابله می کند ، پيشرفت هايی حاصل کرده اند.
اين بيماری با از بين رفتن سلول های مغزی توليد کننده " دوپامين” که حرکات بدن را کنترل می کند ، همراه است.
محققان در " کالج پزشکی بيلور” در شهر هوستون دريافتند که مواد ضداکسيداسيون موجود در چای به مبارزه با راديکال های آزاد کمک می کنند.
راديکال های آزاد به سلول های مغزی آسيب می رساند و می تواند در مواردی به پارکينسون منجر شود.
با اين حال اين پژوهش تنها درباره موش انجام شده است و هرچند دارای نتايج مثبت بوده است ، اما دانشمندان می گويد اکنون بايد پلی فنول را روی انسان آزمايش کرد.
کارشناسان می گويند موفقيت آزمايش در موش ها می تواند به آن معنی باشد که آن دسته از بيماران مبتلا به پارکينسون که چای سبز می نوشند يا از کپسول پلی فنول استفاده می کنند ، احتمالا کمتر از سايرين از پيشرفت بيماری رنج می برند.
يک سخنگوی انجمن بيماری پارکينسون در بريتانيا گفت که در صورت اثبات تاثير چای سبز در جلوگيری از پارکينسون در انسان ، " بايد ميزان مصرف مورد نياز آن مشخص شود.”
او گفت که از چای سبز به عنوان درمان استفاده نخواهد شد ، بلکه در کنار معالجات دارويی به کار خواهد رفت.
اين کار بايد با مشورت پزشک معالج انجام شود
پژوهشهای پيشين درباره حيوانات نشان داده بود که عصاره چای سبز می تواند دارای خواص محافظتی در مقابل پارکينسون باشد ، اما ساز و کار اصلی عامل محافظت روشن نشده بود.
با اين حال ، دانشمندان آمريکايی در نشست سالانه " آکادمی عصب شناسی آمريکا” گفتند که در درک عملکرد اين ساز و کار که در آن " پلی فنول” با بيماری پارکينسون مقابله می کند ، پيشرفت هايی حاصل کرده اند.
اين بيماری با از بين رفتن سلول های مغزی توليد کننده " دوپامين” که حرکات بدن را کنترل می کند ، همراه است.
محققان در " کالج پزشکی بيلور” در شهر هوستون دريافتند که مواد ضداکسيداسيون موجود در چای به مبارزه با راديکال های آزاد کمک می کنند.
راديکال های آزاد به سلول های مغزی آسيب می رساند و می تواند در مواردی به پارکينسون منجر شود.
با اين حال اين پژوهش تنها درباره موش انجام شده است و هرچند دارای نتايج مثبت بوده است ، اما دانشمندان می گويد اکنون بايد پلی فنول را روی انسان آزمايش کرد.
کارشناسان می گويند موفقيت آزمايش در موش ها می تواند به آن معنی باشد که آن دسته از بيماران مبتلا به پارکينسون که چای سبز می نوشند يا از کپسول پلی فنول استفاده می کنند ، احتمالا کمتر از سايرين از پيشرفت بيماری رنج می برند.
يک سخنگوی انجمن بيماری پارکينسون در بريتانيا گفت که در صورت اثبات تاثير چای سبز در جلوگيری از پارکينسون در انسان ، " بايد ميزان مصرف مورد نياز آن مشخص شود.”
او گفت که از چای سبز به عنوان درمان استفاده نخواهد شد ، بلکه در کنار معالجات دارويی به کار خواهد رفت.
اين کار بايد با مشورت پزشک معالج انجام شود