• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درگاه پرداخت پارس پال

hossein724

New member
یکی از دستاورد های پارس پال ایجاد یک بستر مناسب جهت خرید و فروش اینترنتی می باشد ، چرا که ارائه برخی خدمات نامناسب توسط برخی از افراد این دید را در کاربران اینترنتی ایجاد کرده است که به آسانی از سایت های اینترنتی خرید ننمایند ، حال پارس پال علاوه بر پشتیبانی از فروشگاه های فعال و تایید و تضمین ارائه خدمات این اطمینان را در خریداران ایجاد می نماید در صورتی که پس از پرداخت هزینه خدمات و سرویس مورد نظر خود را دریافت ننمایند می توانند در یک محیط داوری نسبت به پیگیری سفارش و یا استرداد هزینه خود اقدام نمایند.
www.parspal.com

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
چون به نوعی بخشی از وقت من به صورت روزانه صرف مسئله ی راه اندازی فروشگاه ها و ... میشه و خودمون هم چندین فروشگاه در زمینه های مختلف رو فعال داریم قبلاً سایت شمارو دیدم.
من دو نظر دارم که جهت بهبود به عنوان یک صاحب و راه انداز فروشگاه بهتون میدم.
من در نگاه اول با دیدن عکس های غیر ایرانی شما در سایتتون حالت رسمی بهم دست نداد! فکر میکنم عکس های خارجی که به کار بردید رو میشه به نوعی به حالت ایرانیش به کار برد تا حالت رسمی یک سرویس دهنده ی ایرانی به بازدیدکننده دست بده.
نظر دوم من این هست که فکر میکنم باید کمی زمان بگذارید برای ساخت ماژول های پرداخت برای سرویس های معتبر مختلف مثل فروشگاه های ورد پرس یا پرستا شاپ و جوملا و اوپن کارت و ... حدوداً 10 فروشگاه ساز معروف و پرکاربرد در ایران دارم.
البته نمیدونم در این زمینه چقدر کار صورت گرفته ولی فکر میکنم خیلی مهم هست جهت پیشرفت بهتر شما که چنین امکانی رو فراهم کنید و همچنین چنین بخشی رو که در اون ماژول های پرداخت قرار داده شده در سایتتون ایجاد کنید.

البته این موارد نظرات من بود که فقط جهت پیشنهاد دادم و عرض میکنم که برای الان نیستند چون قبلاً از سایتتون بازدید داشتم.

بالا