• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دلمه بادنجان بقچه ای

Reza

متخصص بخش اسکریپت
مواد لازم
بادنجان‌ شش عدد
گوشت چرخ‌كرده 250 گرم
پياز متوسط يك عدد
جعفري خرد شده، نمك، فلفل‌سياه و رب گوجه‌فرنگي به ميزان لازم
ماست و سير براي تزئين به ميزان لازم
ax777722.jpg
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]دلمه بادنجان بقچه ای
طرز تهيه
بادنجانها را پوست كنده و ورقهورقه ميكنيم، سپس نمك زده و ميگذاريم آب تلخ خود را پس بدهد. پياز را چهار گوش ريز خرد كرده و در روغن پنج دقيقه تفت ميدهيم، بعد از روي حرارت برداشته گوشت، نمك و فلفلسياه را اضافه كرده و روي حرارت قرار ميدهيم و در آخر رب گوجهفرنگي و جعفري خرد شده را ميافزاييم. بادنجانها را شسته و خشك و با حرارت ملايم سرخ ميكنيم. بادنجانهاي آماده را به صورت به علاوه روي هم قرار داده از مواد گوشتي، وسط بعلاوه قرار ميدهيم و به صورت بقچه ميپيچيم و با ماست تزئين ميكنيم.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
 
بالا