• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دلمه تخم مرغ

Reza

متخصص بخش اسکریپت
مواد لازم
تخم‌مرغ آب‌پز شده - شش عدد
سس مايونز - 4/1 فنجان
خردل زرد - يك قاشق مرباخوري
سركه - يك قاشق مرباخوري
فلفل و برگ جعفري - مقداري
ax259142.jpg
طرز تهيه
تخم‌مرغ‌ها را از عرض نصف كرده زرده‌ها را درآوريد و در كاسه‌اي با چنگال له كنيد. سس مايونز، خردل، نمك و فلفل را با هم مخلوط و به هم بزنيد سپس با قاشق اين مواد را جاي زرده‌هاي تخليه شده بريزيد و حفره‌ها را پر كنيد و تا هنگام سرو حداكثر تا 24 ساعت درون ظرف در بسته‌اي درون يخچال بگذاريد. در پايان با جعفري و فلفل تزئين كرده و سرو كنيد.
نكته:مي‌توانيد به مخلوط زرده، پنير فتا، زيتون يا آراگانو‌ اضافه كنيد.
اين آمـوزش برگرفته از كتاب آرزوهای بانـوی آشـپزخانه می باشـد.
 
بالا