• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دلمه سوسیس و آلو

Reza

متخصص بخش اسکریپت
مواد لازم
براي چهار نفر
سوسيس گوشت دودي - هشت عدد
سس خردل - دو قاشق غذاخوري
آلو برقاني خشك بدون هسته (خيس خورده) - 24 عدد
ژامبون گوشت - هشت ورق
كره نرم شده - يك قاشق غذاخوري
ax888192.jpg
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]دلمه سوسیس و آلو
طرز تهيه
سوسيس‌ها را با كمك يك چاقوي تيز از پهلو شكاف بدهيد، اين شكاف بايد تا عمق سوسيس برود. داخل شكاف سوسيس‌ها را سس خردل بماليد و درون هر يك، سه عدد آلو قرار دهيد.
دور سوسيس‌هاي پر شده را با ورقه‌هاي ژامبون بپيچيد و محكم كنيد. براي محكم‌تر شدن مي‌توانيد دور دلمه‌ها را با نخ تميزي محكم كنيد.
فر را از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد يا 260 درجه فارنهايت روشن كنيد تا داغ شود، اطراف سوسيس‌ها را با كره چرب كنيد و آنها را درون سيني فر بچينيد. سيني را به مدت 15 الي 18 دقيقه يا تا زماني كه دلمه‌هاي سوسيس طلايي شوند، درون فر قرار دهيد.
 
بالا