مواد لازم
فلفلدلمهاي (در صورت امكان رنگي) سه عدد
گوشت چرخكرده 200 گرم
پياز يك عدد
بادنجان يك عدد
جعفري ساطوريشده سه قاشق غذاخوري
پنيرپيتزا در صورت تمايل 100 گرم
رب گوجهفرنگي دو قاشق غذاخوري
زردچوبه يك قاشق مرباخوري
آب، نمك و فلفل به ميزان لازم
پياز را نگيني كرده و تفت ميدهيم تا به صورت طلايي دربيايد، بعد گوشت چرخكرده را اضافه و تفت ميدهيم. زردچوبه، نمك، فلفل، رب گوجهفرنگي و دو قاشق آب را به آن اضافه ميكنيم.
بادنجانها را به صورت حلقهاي يا نگيني درميآوريم و در ظرف ديگري سرخ ميكنيم و آن را به مواد گوشتي اضافه كرده و تفت ميدهيم و روي حرارت كم به مدت پنج دقيقه ميگذاريم تا مواد به خورد هم بروند. بعد آن را از روي حرارت برداشته، جعفري را اضافه كرده و هم ميزنيم. سر فلفلدلمهايها را بريده و داخل آن را خالي ميكنيم و مواد گوشتي را درون آن ميريزيم و روي آن را پنيرپيتزا ريخته و در فلفل را روي آن ميگذاريم. آنگاه فلفلها را داخل يك ظرف گذاشته، كف ظرف را به اندازه نيمسانت آب ريخته و در ظرف را گذاشته و روي حرارت ملايم يا داخل فر به مدت بيست دقيقه ميپزيم.
فلفلدلمهاي (در صورت امكان رنگي) سه عدد
گوشت چرخكرده 200 گرم
پياز يك عدد
بادنجان يك عدد
جعفري ساطوريشده سه قاشق غذاخوري
پنيرپيتزا در صورت تمايل 100 گرم
رب گوجهفرنگي دو قاشق غذاخوري
زردچوبه يك قاشق مرباخوري
آب، نمك و فلفل به ميزان لازم
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]دلمه فلفل دلمه ای
طرز تهيهپياز را نگيني كرده و تفت ميدهيم تا به صورت طلايي دربيايد، بعد گوشت چرخكرده را اضافه و تفت ميدهيم. زردچوبه، نمك، فلفل، رب گوجهفرنگي و دو قاشق آب را به آن اضافه ميكنيم.
بادنجانها را به صورت حلقهاي يا نگيني درميآوريم و در ظرف ديگري سرخ ميكنيم و آن را به مواد گوشتي اضافه كرده و تفت ميدهيم و روي حرارت كم به مدت پنج دقيقه ميگذاريم تا مواد به خورد هم بروند. بعد آن را از روي حرارت برداشته، جعفري را اضافه كرده و هم ميزنيم. سر فلفلدلمهايها را بريده و داخل آن را خالي ميكنيم و مواد گوشتي را درون آن ميريزيم و روي آن را پنيرپيتزا ريخته و در فلفل را روي آن ميگذاريم. آنگاه فلفلها را داخل يك ظرف گذاشته، كف ظرف را به اندازه نيمسانت آب ريخته و در ظرف را گذاشته و روي حرارت ملايم يا داخل فر به مدت بيست دقيقه ميپزيم.