• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دلمه لواش

Reza

متخصص بخش اسکریپت
مواد لازم برنج - يك پيمانه
لوبيا چيتي - يك پيمانه
گوشت چرخ‌كرده - 250 گرم
پنير پيتزا - 200 گرم
جعفري خرد شده - يك قاشق غذاخوري
گوجه‌فرنگي رنده شده - يك پيمانه
پياز متوسط - يك عدد
نان لواش - به تعداد لازم
روغن‌ مايع - به ميزان لازم
نمك و فلفل‌قرمز - به ميزان لازم
ax526180.jpg
طرز تهيه
برنج را به مدت يك ساعت خيس كرده به همراه دو ليوان آب، يك قاشق روغن، جعفري خرد شده، مقداري نمك وگوجه فرنگي رنده شده روي حرارت بگذاريد تا پخته شود و به صورت كته دربيايد. لوبياچيتي را از 12 ساعت قبل، خيس كرده و با يك ليوان آب بپزيد. پس از پخته شدن با برنج كته شده مخلوط كنيد، اين غذا داراي طعم تند است. در صورت دلخواه فلفل بيشتري به آن اضافه كنيد. گوشت چرخ‌كرده را با پياز رنده شده در روغن تفت دهيد و به مخلوط كته و لوبيا اضافه كنيد.
نکته :مي‌توان به جاي گوشت‌ چرخ‌كرده از نصف سينه مرغ خرد شده استفاده كرد به اين ترتيب كه سينه مرغ ريز شده را با پياز نگيني خرد شده تفت دهيد.نان‌هاي لواش را در اندازه 20×25 برش بزنيد و از مخلوط آماده شده دو قاشق غذاخوري در بين نان قرار دهيد، نان را لوله كنيد، وقتي همه نان‌ها آماده شدند در يك ظرف بچينيد. سطح آن را با پنير پيتزاي رنده شده بپوشانيد و در فري كه از قبل گرم شده در دماي 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 تا 30 دقيقه قرار دهيد.
 
بالا