مواد لازم
كلم برگ يك عدد
سبزي دلمه 250 گرم
برنج يك پيمانه
گوشت چرخكرده 250 گرم
پيازداغ نصف پيمانه
لپه نصف پيمانه
زرشك چهار قاشق غذاخوري
خلال پسته و بادام به ميزان لازم
شكر پنج قاشق غذاخوري
آبليمو نصف پيمانه
روغن يا كره 100 گرم
زعفران دمكرده 1/4 پيمانه
نمك، فلفل، زردچوبه و دارچين به ميزان لازم
كلم برگ را به همراه نمك و سركه حدود 10 دقيقه در آب بجوشانيد. برگها را از هم جدا كنيد. كف قالب سيليكوني را چرب كرده و كاملا با كلم برگ بپوشانيد. طوري كه از لبه قالب بيرون بريزد. براي تهيه مواد داخل دلمه، برنج را بپزيد. سبزي را خرد و با گوشت چرخكرده و پيازداغ تفت دهيد و ادويه را اضافه كنيد. لپه را جداگانه پخته و سپس بشوييد و در صافي بريزيد تا آب اضافي آن گرفته شود.
زرشكها را تفت دهيد. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه كرده و در ظرف را بگذاريد تا پنج دقيقه با حرارت ملايم بپزد. در نهايت شكر و آبليمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بريزيد و درون آن را كاملا پر كنيد. سپس برگهاي كلم را روي سطح قالب بپوشانيد و در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد. زرشك را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئين و سپس سرو كنيد.
كلم برگ يك عدد
سبزي دلمه 250 گرم
برنج يك پيمانه
گوشت چرخكرده 250 گرم
پيازداغ نصف پيمانه
لپه نصف پيمانه
زرشك چهار قاشق غذاخوري
خلال پسته و بادام به ميزان لازم
شكر پنج قاشق غذاخوري
آبليمو نصف پيمانه
روغن يا كره 100 گرم
زعفران دمكرده 1/4 پيمانه
نمك، فلفل، زردچوبه و دارچين به ميزان لازم
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]دلمه کلم برگ مخصوص
طرز تهيهكلم برگ را به همراه نمك و سركه حدود 10 دقيقه در آب بجوشانيد. برگها را از هم جدا كنيد. كف قالب سيليكوني را چرب كرده و كاملا با كلم برگ بپوشانيد. طوري كه از لبه قالب بيرون بريزد. براي تهيه مواد داخل دلمه، برنج را بپزيد. سبزي را خرد و با گوشت چرخكرده و پيازداغ تفت دهيد و ادويه را اضافه كنيد. لپه را جداگانه پخته و سپس بشوييد و در صافي بريزيد تا آب اضافي آن گرفته شود.
زرشكها را تفت دهيد. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه كرده و در ظرف را بگذاريد تا پنج دقيقه با حرارت ملايم بپزد. در نهايت شكر و آبليمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بريزيد و درون آن را كاملا پر كنيد. سپس برگهاي كلم را روي سطح قالب بپوشانيد و در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد. زرشك را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئين و سپس سرو كنيد.