دورتموند - رئال: نبرد قهرمان آلمان و اسپانيا
[h=2]قهرمان فصل گذشته آلمان و اسپانيا در يک ديدار حساس از گروه دي رقابت ها به مصاف هم خواهند رفت.
[TD="align: left"]
[/TD]
***ترکيب احتمالي
*بوروسيا دورتموند
Weidenfeller
Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer
Bender, Kehl
Gotze, Reus, Grosskreutz
Lewandowski
*رئال مادريد
Casillas
Ramos, Varane, Pepe, Essien
Khedira, Alonso
Di Maria, Modric, Ronaldo
Benzema
شاگردان يورگن کلوپ چهارشنبه شب در يک ديدار خانگي حساس در آلمان ميزبان پر افتخار ترين تيم اروپايي که توانسته 9 بار ليگ قهرمانان اروپا را فتح کند خواهند بود,بازي که در تعيين صدرنشيني اين گروه نقش تعيين کننده اي دارد.
بورسيا دورتموند آلمان در اين نبرد حساس بازيکنان مهمي چون ايلکاي گاندوگان,ماريو گوتزه و مارسل اشملتزر را در اختيار ندارد.
به گزارش گل، گاندوگان هافبک بورسيا دورتموند به دليل مشکل درد کمر از ميادين به دور بوده و بسيار بعيد است که به اين بازي برسد؛ در حالي که گوتزه از ناحيه همسترينگ مصدوم است و اشملتزر مشکل مصدوميت از ناحيه پارا دارد که بازگشت او به آخرين شرايط او در تمرينات و آمادگي او بستگي دارد.
در سوي ديگر براي رئال مادريد ,سامي خديرا ,هافبک مادريدي پس از آنکه برد تيمش در هفته گذشته برابر سلتا ويگو را به دليل مصدوميت در اردوي تيم ملي از دست داد ,حال به ترکيب بازگشته و براي بازي چهارشنبه شب در دسترس خواهد بود.
بازيکنان ديگري چون آلوارو آربلوا,مارسلو و فابيو کونترائو همچنان مصدوم و به بازي حساس فردا شب نخواهند رسيد ,با اين اوصاف سرخيو راموس و مايکل اسين همچنان در جناحين خط دفاعي به کار خود ادامه خواهند داد.
***آيا مي دانستيد؟
•بوروسيا دورتموند از شش بازي اخير خود در تمامي رقابت ها تنها يک برد کسب کرده است. (يک برد سه تساوي و دو باخت)
•قهرمان فصل گذشته بوندس ليگاي آلمان هرگز موفق به شکست دادن رئال مادريد در چهار بازي اخير خود با اين تيم نشده است(2 تساوي,2 باخت )
•بورسيا دورتموند در 5 بازي اخير خانگي خود با تيم هاي اسپانيايي موفق به پيروزي نشده است.
•رئال مادريد اسپانيا از 6 بازي اخير خود درتمام تورنمنت ها به 5 پيروزي دست يافته است.
•رئال مادريد اسپانيا از 23 بازي خارج از خانه خود در برابر تيم هاي آلماني تنها به يک پيروزي دست يافته است (1 پيروزي,6 تساوي و 16 باخت)
•کريستيانو رونالدو تا هفته دوم ليگ قهرمانان اروپا 4 گل به ثمر رسانده و بيشتر از هر بازيکن ديگري در اين فصل ليگ قهرمانان اروپا گلزني کرده. او همچنين با زدن 14 شوت در چارچوب دروازه از ديگر بازيکنان از اين حيث پيش است.
با حضور گوتسه و اشملسر کلوپ: مقابل رئال بهتر بازي خواهيم کرد
[h=2]سرمربي تيم فوتبال بورسيادورتموند معتقد است با رفع آسيبديدگي دو ستاره مليپوش خود مي تواند تاکتيک و بازي بهتري مقابل رئال مادريد انجام دهد.
[/TD]
روز گذشته سايت باشگاه بورسيادورتموند اعلام کرد ماريو گوتسه و مارسل اشملسر به بازي با رئال خواهند رسيد اما ايلکاي گوندوگان به علت ادامه دوره نقاهت شرايط مسابقه را نخواهد داشت. هفته گذشته پس از انجام بازيهاي ملي اين سه مليپوش با مشکل مصدوميت مواجه شده و يورگن کلوپ، سرمربي تيم را با چالشي مهم مواجه کردند اما با تلاش کادر پزشکي اين باشگاه، اکنون مشکل مصدوميت گوتسه و اشملسر برطرف شده است. هر چند گوندوگان به علت شدت مصدوميت، قادر به بازي نيست.
به گزارش فارس، در همين ارتباط کلوپ سرمربي دورتموند گفت: حضور گوتسه و اشملسر در ترکيب مقابل رئالي ها خوشحالکننده است. با حضور اين دو ميتوانيم بهتر برنامههاي خود را در زمين اجرا کنيم.
پيکار زردپوشان دورتموند و سفيدپوشان رئال امشب (چهارشنبه) ساعت 22:15 به وقت تهران از گروه D در ورزشگاه زيگنال ايدوناپارک انجام خواهد شد.
دي ماريا: مي توانيم دورتموند را شکست دهيم
[h=2]آنخل دي ماريا، هافبک رئال، در آستانه ديدار تيمش مقابل دورتموند، اعلام کرد که با ادامه نمايش هاي اخيرشان مي توانند در خانه حريف آلماني به پيروزي برسند.
[/TD]
علي رغم شروع نااميد کننده در رقابت هاي فصل جديد لاليگا، شاگردان مورينيو در هر دو ديدارشان در رقابت هاي چمپيونزليگ به پيروزي رسيدند و اکنون با اعتماد به نفس کامل مقابل دورتموند قرار مي گيرند.
به گزارش گل، دي ماريا به خبرنگاران گفت:" مي دانيم ديدار آساني نخواهد بود. اما اگر ما بازي خودمان را انجام بدهيم و همان طور که تا به حال بازي کرده، به ميدان برويم، مي توانيم به پيروزي برسيم.
ما در ديدارهاي اخير خيلي خوب کار کرديم. ما ليگ را بد شروع کرديم اما در حال حاضر شرايط خوبي داريم. ما از نمايش هايي که داشتيم، راضي هستيم و در همه رقابت ها به دنبال قهرماني هستيم."
اين ملي پوش آرژانتيني همچنين اعلام کرد آماده است تا در هر پستي که ژوزه مورينيو مي خواهد، به ميدان برود.
" من با مورينيو در مورد اينکه تنها در يک پست بازي مي کنم، صحبت نکرده ام. مهمترين مسئله براي من بازي کردن است. من با رضايت در هر پستي که او بخواهد، بازي مي کنم و تلاش مي کنم تا بهترين بازي ام را براي تيم ارائه بدهم."