• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رازهای شگفت انگیز ذهن

rahnama

پدر ایران انجمن
رازهای شگفتانگیز ذهن انسانذهن شما همه چیز را کنترل می کند ... پس بایدرازهای درون ذهنتان را بدانید .. مغز ما یک دینامهزار ولتی است که متاسفانهاکثرمان بیش ازیک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم . ویلیام جیمزبه نظر شمامغز انسان چگونهکار میکند ؟ایا میدانیدمغز انیشتین چند برابر مغز یک انسان معمولی بود؟آیا می دانید قضیهنسبیت انیشتین ناشیاز قدرت ذهن و خلاقیت او بوده؟؟به نظر شما او به چهنکاتیاز ذهن خود پیبرده بود ؟آیا میدانیدرییس جمهورهای دنیاازرازهای قدرت ذهن استفاده می کنند ؟بزرگترینراز جهان هستی را کشف کنیدبا دانستن رازهای ذهنتان بهرازهای موفقیت خواهیدرسیدشناخت ذهنانسانذهن انسان همه چیز را کنترل می کند . ادراکات، تصورات ، تفکرات ، اعتقادات . بطور کلی تمام جنبه های شناختیرفتار انسان تحت کنترل است. جهان و هر آنچه که در آن موجود است، ازطریقتصورات ما در ذهن انعکاس می یابد. ما می توانیم از طریق روشهای کنترل ذهناین تصورات را تغییر دهیم و آن وقت خواهیم دید که واقعیت های زندگی ما نیزدستخوش تغییر خواهند شد، یا به زبان دیگر اگر ما توان آن را داشته باشیم کهذهن خودمان را تحت کنترل در آوریم قادر خواهیم بود دنیای مطابق با آرمانهاو ایده آل های خودمان بسازیم. جواب بزرگترین پرسشدانشمندان اینجاست... رازهای شگفتانگیز ذهن انسانتصویرذهنی که ما از خویش داریم براساس اعتقادات ، باور ها ، ارزش های حاکم برجامعه، تجارب گذشته ، موفقیت ها ، شکست ها ، تحقیرها و پیروزیها شکل گرفتهاست و از مجموعه این عوامل است که در ذهن تصویری از خود می سازیم . ذهن انسان دارای دو بخش است: - ذهنهوشیار یا ضمیر خود آگاه - ذهن نیمه هوشیار یا ضمیر ناخودآگاه . به نظر شما او به چهنکاتی از ذهن خود پی برده بود بهترین راه درک ذهن هوشیار و نیمه هوشیاراین است ک به آنها بصورت یک باغچه نگاه کنیم . شما یک باغبان هستید و درطول روز مشغول کاشتن دانه هایی ( همان ان ه‌هائیست که روزانه به فکر خودراه می‌دهید) هستید. هرچه را که می کارید در تن و محیط زندگیتان درو میکنیم . اکنون مشغول کاشتن افکار مربوط به آرامش، عمل درست، حسن نیت و سعادت بشوید و به آرامی و علاقه در باره ویژگیهایآنها بین ید، آنچه را که ان یده اید به طور کامل در ذهن آگاهتان جایدهید و به کاشتن این دانه های شگفت انگیز ادامه دهید دراین صورت محصول باشکوهی را درو خواهید کرد. ذهن شما همه چیز را کنترل می کند ... پس بایدرازهای درون ذهنتان را بدانید . ذهن شما همه چیز را کنترل می کند ... پس بایدرازهای درون ذهنتان را بدانید .... با دانستن رازهای ذهنتان بهرازهای موفقیت خواهیدرسید... اگر راز ذهن را بدانید به رازهای شاد زیستن پیخواهید برد.

منبع

rahnama

پدر ایران انجمن
خانمم : هوشنگ چرا بعضی از کلمات را بهم می چسپانی؟
من: خانم اجازه؟ تازه گیها خیلی کنجکاو شدی.خوب اشتباه تایپ است.
خانمم : :غش2:من که میدانم برای چی است.
من: خانم چرا با این شکلک ادای منو در میاری.خوب بگو برای چیست؟
خانمم : برای اینکه عزیزانمان بیشتر روی آن کلمه و جمله تاکید کنند.
من: من چی دارم بگم.هیچی. راحت دست منو می خونه.

بالا