• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

روایت معشوقه الساعدي قذافی از وی + عکس

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
به گزارش مشرق، ايسنا به نقل از روزنامه وطن چاپ آمريكا نوشت: داوينكا مرچيوا درخصوص دوستي‌اش با الساعدي قذافي، پسر معمر قذافي، ديكتاتور ليبي به روزنامه ديلي‌ ميل گفت: الساعدي همواره كيفي پر از اسكناس با خود حمل مي‌كرد و حدود 280 ميليون دلار را سالانه صرف ولخرجي‌هايش مي‌كرد.

x2ur4zwtnpkjc6ds3.jpg

وي تاكيد كرد: من زماني كه 21 ساله بودم با الساعدي در يك كلوپ شبانه در پاريس آشنا شدم.

داوينكا تاكيد كرد: من دقيقا در سال 2004 با پسر قذافي ملاقات داشتم و دوستي ما در سال 2010 پايان يافت.
معشوقه الساعدي تصريح كرد: الساعدي در همان ديدار اول از من خواست با هواپيماي اختصاصي‌اش به منطقه كارائيب بروم اما من با درخواست وي مخالفت كردم و وي هر چند هفته يك بار به پاريس مي‌آمد تا من را راضي كند تا همراه وي بروم. الساعدي در آن زمان در يك هتل مجلل در پاريس اقامت داشت و بازيكن فوتبال در ليگ برتر ايتاليا بود و در باشگاه‌هاي مختلفي بازي مي‌كرد.
داوينكا خاطرنشان كرد: الساعدي بيش از شش فرزند داشت كه هر جا مي‌رفت آنها را به همراه چندين خدمتكار با خود مي‌برد.
بنا به اظهارات معشوقه الساعدي، وي هر جا مي‌رفت پول برايش فراهم بود و از نظر مالي هيچ مشكلي نداشت و هميشه يك كيف پر از اسكناس به همراه داشت و وي اگر پول كم مي‌آورد فورا با سفارت ليبي در پاريس تماس مي‌گرفت و مي‌گفت برايش پول بفرستند.
وي ادامه داد: اكثر ليبيايي‌ها هميشه اطراف وي بودند و وي آنها را خدمتكارانش توصيف مي‌كرد. من يك بار از وي خواستم آنها را خدمتكار توصيف نكند اما الساعدي پاسخ داد كه هركاري بخواهد مي‌كند و دوست دارد آنها را خدمتكار بنامد و بعضا آنها را مورد ضرب وشتم قرار مي‌داد. درست است كه وي با من مهربان بود اما با ديگران رفتار تندي داشت.
اين رقصنده ادامه داد: الساعدي هميشه تمايل داشت در مجلل‌ترين هتل‌هاي پاريس اقامت داشته باشد و وي هميشه مشروب را تا آخرين قطره‌اش مي‌نوشيد در حالي كه نيمه شب در هتل محل اقامتش در نيمه‌هاي شب با صداي بلند آواز گوش مي‌داد.
وي بيان داشت: يك بار با وي در سال 2009 به تانزانيا سفر كردم.
وي مي‌گويد: الساعدي به يك گروه موسيقي پول داده بود تا در تولدش در سال 2007 برايش آواز بخوانند. وي جشني بزرگ را در ويلايي در شهر كن فرانسه برگزار و 30 نفر را دعوت كرده بود.
وي يادآور شد: الساعدي به رغم اين كه اذعان كرده بود كه پدرش تمايلي به ازدواج وي ندارد اما از من خواستگاري كرده بود.
داوينكا تصريح كرد: برخي محافظان الساعدي به من گفته بودند كه وي سالانه بيش از 280 ميليون دلار صرف خوشگذراني‌هايش مي‌كند.
وي تاكيد كرد: الساعدي طي مدت كوتاه دوستي‌مان جواهرات عديده‌اي را به من هديه داد كه ارزش كلي آن 30 هزار دلار آمريكا بود. وي عاشق منطقه ديزني لند پاريس بود و با دوستانش به آنجا رفته بود وي يك بار پيراهني را خريده بود كه روي آن عكس قهرمانان فيلم دزدان كارائيب بود. وي مانند كودك 10 ساله بود و يكبار به من اطلاع داد كه به پاريس مي‌آيد تا فقط مرا ببيند و وقتي آمد سه ساعت با من بود و بعد از من خواست باهم بيرون برويم اما من هميشه نگران سلامتي‌ام بودم. از او و دشمنانش مي‌ترسيدم چرا كه انساني دمدمي مزاج بود.
اين معشوقه همچنين الساعدي را به داشتن رابطه با مردان ديگر متهم كرد.

بالا