• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

روغن‌هاي مناسب براي پخت و پز

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی

روغن‌هاي نباتي مايع مانند روغن آفتابگردان، ذرت، زيتون، روغن‌هاي سويا و كنجد براي پخت و پز و استفاده روي سالادها بهترين نوع روغن هستند.
مرتضي صفوي، عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي اصفهان افزود: در تهيه غذا بايد چربي‌هاي اشباع‌شده نظير كره كمتر استفاده شوند و بهتر است به جاي كره از مارگارين استفاده شود. وي ادامه داد: روغن‌هاي نباتي مايع مانند آفتابگردان، ذرت، زيتون، روغن‌هاي سويا و كنجد كه از لحاظ چربي غير اشباع بالاترند، گزينه هاي براي پخت و پز و استفاده براي روي سالادها مي‌توان استفاده كرد. صفوي بادآور شد: روغن بادام نيز مي‌تواند به مقدار كم مصرف شود و لازم است از مارگارين‌ها و روغن‌هايي كه از لحاظ چربي غير اشباع چندگانه غني‌تر هستند، در غذاها استفاده شود. عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي اصفهان اضافه كرد: ‏چربي‌هاي اشباع اغلب در محصولات تجارتي يافت مي‌شوند. در عين حال، بايد به خاطر داشت كه برخي روغن‌هاي نباتي مانند نارگيل، خرما و روغن بادام، اشباع‌شده هستند و ساير روغن‌هاي نباتي مي‌توانند توسط هيدروژنه شدن اشباع شوند كه آنها را به‌صورت جامد در مي‌آورد. اين روغن‌ها تحت عنوان روغن‌هاي نباتي هيدروژنه مي‌شناسند.
سلامتيران
 
بالا