• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رول کیک بستنی

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
مواد لازم :

۱_تخم مرغ 5 عدد

2_ شکر 5 قاشق غذا خوری


3 _ آرد 5 قاشق غذا خوری


4 _ وانیل یک چهارم قاشق چایخوری



5 _ کاکائو 1 قاشق مربا خوری (برای تهیه کیک کاکائویی و تیره رنگ شدن کیک )


6_ بستنی 400 الی 450 گرم 7


_ شکلات ، خامه ،پسته ، بستنی ، میوه ،شربت غلیظ و ... برای تزئین


طرز تهیه :


1 _قبل از هر کاری فر را روشن کنید.

2 _ چون نوع کیک اسفنجی است برای راحتر جدا شدن کیک ، کف سینی فر را کاغذ آغشته به روغن انداخته و روی آن آرد بپاشید .

3 _ سفیده و زرده را با دقت از هم جدا کنید بهتر است که دانه دانه جدا کنید تا با هم مخلوط نشوند اگر زرده در داخل سفیده باقی بماند خوب پف نمیکند و کیک ،اسفنجی و پفکی نمی شود.


4 _ سفیده را با همزن برقی ابتدا با دور کند و بعدبا دور تند آنقدر بزنید که پنبه ای شده و از همزن نریزد.


5 _ شکر و وانیل و زرده تخم مرغ را هم با همزن خوب بزنید تا کشدار و به رنگ روشن در آید.


6 _ زرده را روی سفیده بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا پف آن نخوابد . ( زیاد هم نزنید )



7 _ آرد الک شده را در دو الی سه مرتبه اضافه و باز هم به آرامی هم بزنید

.
8 _ مایه را روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل و به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.

9 _ سینی را روی پنجره وسط فر با حرارت 180c وبه مدت 30 دقیقه بگذارید. ( بهتر است که در دقایق آخر از پشت شیشه فر نگاهی به کیک انداخته و کیک را بررسی کنید ممکن است ضخامت کیک این زمان پخت داده شده را تغییر دهد و برای پخت نیاز به مدت زمان کمتر یا بیشتری داشته باشد



10 _ سینی را از فر درآورده و برای اینکه دستتان نسوزد روی یک حوله مرطوب همراه با کاغذ رول کنید و در حین رول کردن کاغذ را جدا کنید و با همان کاغذ در اطراف رول در یخچال بگذارید تا زمانی که سرد شود.


11 _ کیک را از یخچال در آورده و روی کیک یک لایه بستنی بریزید .


12 _ کیک و بستنی را با هم رول کرده و در فریزر بگذارید .


13 _ آخرین مرحله تزئین کیک است . با استفاده از یک لایه بستنی از نوع و رنگی غیر از بستنی که داخل رول است سطح رول را بپوشانید و یا با شکلات آب کرده یا خامه و یا هر نوع تزئینی که دوست دارید و رول را زیبا تزئین کنید.


۱۴ـ هنگام برش بهتر است کارد را با آب خیس کنید و ابتدا دوسر رول را که کمی نا منظم است برش داده و نوش جان کنید و سپس رول را به قطعات یکسان برش دهید با این رول بسته به ضخامت برش ها ۸ الی ۱۰ قطعه کیک وبستنی برای همین تعداد مهمان حاضر و آماده کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا