• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رونالدو: من حرفم را در زمين مي‌زنم

sinaet

متخصص بخش فوتبال
رونالدو: من حرفم را در زمين مي‌زنم
[h=2] کريس رونالدو، ستاره رئال مادريد، اعلام کرد هت تريکش در ديدار مقابل سوسيه داد، پاسخي به صحبت هاي اخير سپ بلاتر، رئيس فيفا بود.

[TD="align: left"]
00944175.jpg
[/TD]

رئيس فيفا به تازگي اعلام کرد که ستاره پرتغالي وقت زيادي را صرف موهايش مي کند و گفت که ترجيح مي دهد توپ طلا به مسي برسد.

رونالدو در پاسخ گفته بود که رسيدن توپ طلا به مسي در چهار سال اخير، به دليل چنين نگاهي در فيفاست اما اکنون اعلام کرد مي خواهد به اين ماجرا پايان بدهد و دست يابي به توپ طلا را کم اهميت دانست.

به گزارش گل، او به خبرنگاران گفت:" من توانايي هايم را در زمين نشان دادم. نمي خواهم بيش از اين صحبت کنم. من تنها به کمک کردن به تيم و رسيدن به پيروزي فکر مي کنم. نمي خواهم در مورد توپ طلا صحبت کنم. من پاسخم را در زمين دادم. بقيه چيزها دست من نيست و اهميتي هم براي من ندارد."

رونالدو همچنين اعلام کرد که رفته رفته هماهنگي بيشتري با گرت بيل، ستاره جديد رئال، پيدا مي کند:" من درک بهتري از بازي بيل پيدا کرده ام؛ او هم رفته رفته در تيم بهتر جا مي افتد و خيلي خوب بازي کرد. من ارتباط خيلي خوبي با او، کريم و دي ماريا دارم.

بازي خيلي خوبي بود. در نيمه اول خيلي خوب بازي کرديم. ما زود به گل رسيديم و اين کار را آسان تر کرد.

من به خاطر گل هايي که زدم، خيلي خوشحالم. يک ضرب ديدگي داشتم اما با کمي فداکاري توانستم بازي کنم."

بالا