• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

زن خسيس ، شوهرش را روانه دادگاه كرد

ahmadfononi

معاونت انجمن
مردي به دادگاه آمد و از اينكه همسرش با مهماني مخالف است، خبر داد و گفت: همسرم به دلايل ترس از تمام شدن پولهايم با هيچ‌كس ارتباط برقرار نمي‌كند.
100900538049.jpg

به گزارش فارس، مردي با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست جدايي خود را به قاضي يكي از شعب ارايه كرد.
اين مرد 33 ساله در حضور قاضي شعبه 235 اين مجتمع قضايي خانواده با بيان اينكه حدود 6 سال از زندگي مشترك ما مي‌گذرد، گفت: همسرم بسيار خسيس است و با مهماني مخالف است؛ ما هميشه سر اين موضوع با يكديگر دچار اختلاف مي‌شويم.
وي با اشاره به اينكه يك فرزند 4 ساله داريم، ادامه داد: مي‌خواهم از همسرم جدا شوم چرا كه زندگي را براي من تنگ كرده است و هميشه به هر بهانه‌اي شروع به ايراد گرفتن از من مي‌كند.
زن در دادگاه خانواده حاضر شد و با بيان اينكه من قصد جدايي از شوهرم را ندارم، گفت: شوهرم به دنبال بهانه است و مي‌خواهد مرا از اين امر بترساند ولي نمي‌داند كه اگر بخواهد مرا طلاق دهد من مهريه 800 سكه‌اي خود را اجرا مي‌گذارم و او مجبور به انصراف از درخواستش خواهد شد.
وي با اشاره به اينكه من هيچگاه حاضر نيستم زندگي و آينده فرزندم را خراب كنم، افزود: شوهرم بايد دست از اين كار بردارد.
زن با بيان اينكه من شوهر و زندگي‌ام را دوست دارم، افزود: من به خاطر پس‌انداز و ولخرجي‌هاي شوهرم مخالف مهماني‌هاي زياد هستم ولي شوهرم اين موضوع را درك نمي‌كند.
بعد از چند دقيقه سكوت قاضي اين شعبه حكمي مبني بر طلاق صادر نكرد و زن و مرد را به مصالحه دعوت كرد.

بالا