• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

زیباترین جمله ای که شنیده اید چیست؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
هروقت به مشکلی برخوردی ، به خدا نگو که خدایا من مشکل بزرگی دارم ، بلکه به مشکلت بگو که من خدای بزرگی دارم .

maksemos

متخصص بخش خودرو
انسان وقتی هزار بار دیگران را میبخشد
بهتر است یک بار نیز خودش راببخشد

Nicol

متخصص بخش گردشگری
رنگين كمن پاداش كساني است كه تا آخرين قطره زير باران ميمانند...

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
هیچکس لیاقت اشکهای تورا ندارد و کسی که چنین ارزشی دارد، باعث اشک ریختن تو نمیشود.

Mahsa

متخصص بخش بازی های ویدئویی
من را از خانه ام به مدت 10000 سال تبعید کردند ! (با صدای خشنه ایلیدان خوانده و در ضمن انگیلیسی خوانده شه )
فکر کنم انگیلیسیش میشه
Banish out Of My HomeLand For Ten Thousnds Years

ahmadfononi

معاونت انجمن
یارب برخلق تکیه گاهم نکنی/محتاج گدا و پادشاهم نکنی/موی سیه ام سپید کردی به کرم/باموی سپید روسیاهم نکنی

ahmadfononi

معاونت انجمن
روزي مردي نزدعارفي رفت وگفت:اي عارف جمله اي بگوكه وقتي ناراحتم،خوشحالم كند و وقتي خوشحالم ناراحتم كند.
عارف گفت:

"اين نيزبگذرد"

ahmadfononi

معاونت انجمن
به هرديگى كه مى جوشد مياور كاسه ومنشين.كه هرديگى كه مى جوشد درون جيزدگردارد

ahmadfononi

معاونت انجمن
ياد دارم در غروبي سرد،سرد ميگذشت از كوچه ما دوره گرد-داد ميزد كهنه قالي ميخرم- دسته دوم جنس عالي ميخرم-كاسه و جنس سفالي ميخرم-گر نداري كوزه خالي ميخرم-اشك در چشمان بابا حلقه بست-عاقبت اهي كشيد بغضش شكست-اول ماه است و نان در سفره نيست-اي خدا شكرت ولي اين زندگيست؟-بوي نان تازه هوشش برده بود- اتفاقا مادرم هم روزه بود-خواهرم بي روسري بيرون دويد-گفت اقا سفره خالي ميخريد...

Maryam

متخصص بخش ادبیات

«دستم بوی گل میداد، مرا به جرم چیدن گل محکوم کردند اما هیچ کس فکر نکرد شاید من شاخه گلی کاشته باشم.»

ارنستو چگوارا

ahmadfononi

معاونت انجمن
آرزو نكن خدا دنيا روبهت بده آرزوكن خدا كسى روبهت بده كه دنياش تو باشى

ahmadfononi

معاونت انجمن
افسوس آن زمان كه بايد دوست بداريم كوتاهي ميكنيم آن زمان كه دوستمان دارندلجبازي ميكنيم وبعدبراي آنچه از دست رفته آه ميكشيم.

بالا