• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

***زیباترین مرغابی جهان***

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
***زیباترین مرغابی جهان***

زمين فقط متعلق به ما انسان ها نيست ! بايد حق زندگي را براي جانداران ديگر بپذيريم ! و بپذيريم كه براي حفظ حياتمان نيازمند شراكت با گونه هاي مختلف هستيم .
--------------------------------------------------------------------------------
تا زمانی که انسان یک نابود کنندۀ ظالم برای موجودات پایینتر است، هرگز سلامت و صلح را تجربه نخواهد کرد چون تا زمانی که انسانها حیوانات را میکشند، همدیگر را خواهند کشت.

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
عزیزم اردک داشتی؟؟؟؟
من عاشق حیوانات هستم
مخصوصا شیلای خودم...
قربونش برم...

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
داشتم هر وقت میرفتم اتاق میومد پیشم بد جور بهم عادت کرده بود سبز یاشیل بود رنگش .هر وقت یادش می افتم گریه می کنم چونکه واقعا دوسش داشتم .هر وقت بابام می خواست از بیرن بیاد خبرمون می کرد اونم فهمیده بود کی به کیه.
یه اردک دیگه هم بعدا خریدیم پاش شکسته بود تمام شب و روز بهش رسیدم اما آخرش مرد منم ناراحت شدم
:ناراحت:

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
یاد بلفی خودم افتادم. بی اندازه دوستش داشتم.یکبار به دیدنش رفتم دکتر دامپزشک گفت از فراق دوریت مریض شد و بهمین خاطر دیگر به دیدنش نرفتم تا کم کم من را فراموش کند.

Maryam

متخصص بخش ادبیات

تاپیک به بخش گالری عکس منتقل شد.

بالا