• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ساخت نقشه هاي انيميشن با قابليت آپديت آنلاين

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
با درود

خسته نباشيد

من در زمينه اقليم فعاليت دارم و بديهي ست كه روزانه با نقشه هاي بسيار زيادي سر و كار دارم. توي كار من انيميشن بسيار كاربرد داره. منتها بعضي نقشه ها به صورت لينك هاي جدا هستن يعني نقشه هاي روزانه طي بازه زماني 4 ساعت وجود دارن كه براي درك اطلاعات اونها بايستي حتما پشت سر هم به صورت انيميشن قرار بگيرن اين نقشه ها هر روز آپديت مي شن.

حالا من سوالي داشتم :

آيا كدي وجود داره كه با استفاده از اون كد بشه اين نقشه ها رو به صورت انيميشن دراورد به صورتي كه قابليت آپديت هم داشته باشن؟ يعني چند روز بعد كه به اون نقشه ها مراجعه كردم آپديت شده به صورت انيميشن نمايش داده بشن؟

آيا اصلا امكان چنين چيزي وجود داره؟

مرسي :گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با درود

خسته نباشيد

من در زمينه اقليم فعاليت دارم و بديهي ست كه روزانه با نقشه هاي بسيار زيادي سر و كار دارم. توي كار من انيميشن بسيار كاربرد داره. منتها بعضي نقشه ها به صورت لينك هاي جدا هستن يعني نقشه هاي روزانه طي بازه زماني 4 ساعت وجود دارن كه براي درك اطلاعات اونها بايستي حتما پشت سر هم به صورت انيميشن قرار بگيرن اين نقشه ها هر روز آپديت مي شن.

حالا من سوالي داشتم :

آيا كدي وجود داره كه با استفاده از اون كد بشه اين نقشه ها رو به صورت انيميشن دراورد به صورتي كه قابليت آپديت هم داشته باشن؟ يعني چند روز بعد كه به اون نقشه ها مراجعه كردم آپديت شده به صورت انيميشن نمايش داده بشن؟

آيا اصلا امكان چنين چيزي وجود داره؟

مرسي :گل:

مهرداد عزیز چندین کد برای نمایش فریمی خاص از یک سایت دیگر در وبسایت خودتون وجود داره.
منتها من دقیق متوجه منظور شما نشدم که آیا فقط قصد این رو دارید که نقشه ها در یک قسمتی از وبسایت شما نمایش داده بشند و خودکار آپ دیت بشند و یا اینکه میخواید به همراه آپ دیت خودکار نقشه های قبلی در جایی آرشیو بشند؟

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد عزیز چندین کد برای نمایش فریمی خاص از یک سایت دیگر در وبسایت خودتون وجود داره.
منتها من دقیق متوجه منظور شما نشدم که آیا فقط قصد این رو دارید که نقشه ها در یک قسمتی از وبسایت شما نمایش داده بشند و خودکار آپ دیت بشند و یا اینکه میخواید به همراه آپ دیت خودکار نقشه های قبلی در جایی آرشیو بشند؟

علي جان

خود نقشه ها داراي آدرس (لينك ثابت هستن) و هر روز خودكار آپديت ميشن. مثلا فرض كنيد نقشه بارش تا 144 ساعت آينده وجود داره كه اين نقشه ها به تعداد 7 تا از 00 ساعت تا 144 ساعت هست حالا من مي خوام اين نقشه ها رو به صورت انيميشن پشت سر هم نشون بدم كه مثلا اون توده هواي بارشي كه از درياي مديترانه مياد به سمت ايران كاملا قابل فهم توي نقشه ها براي مخاطبين باشه. خود نقشه ها به صورت اتو آپديت هستن منتها اگر من بخوام اونها رو توي هارد كامپيوترم سيو كنم و با نرم افزار انيميشن بسازم بديهي هست كه ديگه اون انيميشن قابليت آپديت از سورس خودش رو نداره.

من مي خوام بدونم كدي يا روشي وجود داره نقشه ها به صورت انيميشن در بيان و من انيميشن ساخته شده رو در يك پست ثابت وبلاگم نمايش بدم؟

مثلا اين نقشه ها:

http://wxmaps.org/pix/casia.vv.html

بالا