موارد لازم:
دستور پخت
کالباس 4 ورقه
خیار شور 250 گرم
زیتون سبز خرد شده نصف پیمانه
گل کلم یک چهارم بوته متوسط
هویج رنده شده دو تا درشت
گوجه فرنگی 3ه تا متوسط سفت
فلفل دلمه رنگی یک چهارم
ماست موسیر یک پیمانه
نمک و فلفل قدری
نان تست 6 ورق
دستور پخت
- گل کلم رو با مقدار بسیار کمی سرکه و نمک و آبمدت بسیار کوتاهی بپزین .اینقدر که از خامی دربیاد و مزه دار بشه ولی نرم نشه .سپس آبکش کنین و نمک اضافه رو از روش بشورین . مواد رو نگینی خرد کنین و توی ظرفی بریزین . نان چهارگوش رو تست کنین و مربعی خرد کنین .ماست موسیر و سس فرانسوی رو با هم مخلوط کنین و روی سالاد بریزین . نمک وفلفلش رو اندازه کنین . توی ظرف مناسب بریزین و روش رو تزیین و سرو کنین .
- به جای کالباس میتونین از سینه مرغ ریش شده توش بریزین که خوشمزه تر میشه . فلفل دلمه ای از چهار رنگ نارنجی و سبز و قرمز و زرد استفاده کنین .بهتره نمک زیادی نخورین و به جای خیار شور از خیار سبز تازه رنده شده استفاده کنین .ولی به خاطر بسپارین که خیار تازه باید موقع سرو کردن و در آخرین وهله به سالاد اضافه بشه چون اگه زودتر اضافه کنین با سس و نمک توی سالاد مخلوط میشه وسالاد آب میندازه . میتونین کمی سس فرانسوی با ماست موسیر مخلوط کنین .