• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سقوط تلویزیون مرگ كودك ۴ ساله را رقم زد

South Boy

متخصص بخش فوتبال
سقوط تلویزیون مرگ كودك ۴ ساله را رقم زد:64:

d522e540ab73b476633adf0ee2afb2c5.jpg

پلیس ایالت شیكاگو آمریكا از یك مورد سقوط تلویزیون دیگر و كشته شدن یك دختر چهارساله خبر داد.
break.gif
پلیس ایالت شیكاگو آمریكا از یك مورد سقوط تلویزیون دیگر و كشته شدن یك دختر چهارساله خبر داد.

به گزارش سرویس «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس،«آدام هاجیس» پدر این دختر گفت: پس از اتمام تعطیلات كریسمس دخترم را به خانه همسر سابقم فرستاده بودم كه این اتفاق برای او افتاد.

مادر«گیانا» گفت: دخترم پس از خوردن صبحانه برای تماشای تلویزیون رفت كه یكباره صدای بلندی شنیدم و دخترم را غرق خون و زیر تلویزیون پیدا كردم.

مادر این دختر گفت: پیش از این دخترم چندین بار به میز تلویزیون آویزان شده بود و من او را به دلیل این كارش دعوا كرده بودم.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، این دختر چهارساله كه استخوان جمجمه و بینی اش دچار شكستگی شده بود، به بیمارستان منتقل شود و تحت عمل جراحی قرار گرفت اما شدت ضربه به حدی بود كه باعث مرگ او شد.

----------------------------------------------------------
مواظب کودکان عزیز باشیم بیشتر از هرچیزی :65:

بالا