سوپ گو جه فرنگي
مواد لازم
1) پياز ...............................100 گرم
2) هويج.............................100گرم
3) تره فرنگي.............................100 گرم
4) كرفس..................................100گرم
5) آرد.....................................150 گرم
6) آب مرغ.................................2 ليتر
7) شير نيم گرم............................5/0 ليتر
8) خامه ...................................50 گرم
9) كره.....................................100 گرم
10) گوجه فرنگي..........................600 گرم
11) رب....................................1 ق غذا خوري
12) سس گوجه............................1 ق غذا خوري
13) فلفل.نمك.زردچوبه..................به ميزان لازم
طرز تهيه
تمام سبزجيات كه در موا لازم داريم خورد كرده و كره را در قابلمه كه يه مقدار گرم شده انداخته و كره آب ميكنيم سبزجيات خورد شده را داخل قابلمه ريخته و تفت مي دهيم و مقداري كه سبزجيات تفت خورد آرد را اضفه كرده به مدت 3 دقيقه آرد با سبزجيات تفت داده و بعد آب مرغ را اضافه كرده حالا در قابلمه را گذاشته تا جوش بيايد وقتي جوش آمد گوجه فرنگي ها را اضافه كرده و بعد شير نيم گرم را اضافه كرده و در قابلمه را دوباره گذاشته تا كمي بپزد به مدت 15 دقيقه خالا وقت اضافه كردن رب كه ميكنيم و بعد از چند دقيقه كوتاه حالا برا تزئين خامه را اضافه كرده و به مدت 20 الي 25 دقيقه سوپ بعد همه كار هاي كه كرديم درش مبينديم و مي گذاريم تا جوش بخورد قبل از اضافه كردن رب اين مدت بايد جوش بخورد و بعد از از صافي رد كرده و له ميكنيم و بعد تزئين مي كنيم.
مواد لازم
1) پياز ...............................100 گرم
2) هويج.............................100گرم
3) تره فرنگي.............................100 گرم
4) كرفس..................................100گرم
5) آرد.....................................150 گرم
6) آب مرغ.................................2 ليتر
7) شير نيم گرم............................5/0 ليتر
8) خامه ...................................50 گرم
9) كره.....................................100 گرم
10) گوجه فرنگي..........................600 گرم
11) رب....................................1 ق غذا خوري
12) سس گوجه............................1 ق غذا خوري
13) فلفل.نمك.زردچوبه..................به ميزان لازم
طرز تهيه
تمام سبزجيات كه در موا لازم داريم خورد كرده و كره را در قابلمه كه يه مقدار گرم شده انداخته و كره آب ميكنيم سبزجيات خورد شده را داخل قابلمه ريخته و تفت مي دهيم و مقداري كه سبزجيات تفت خورد آرد را اضفه كرده به مدت 3 دقيقه آرد با سبزجيات تفت داده و بعد آب مرغ را اضافه كرده حالا در قابلمه را گذاشته تا جوش بيايد وقتي جوش آمد گوجه فرنگي ها را اضافه كرده و بعد شير نيم گرم را اضافه كرده و در قابلمه را دوباره گذاشته تا كمي بپزد به مدت 15 دقيقه خالا وقت اضافه كردن رب كه ميكنيم و بعد از چند دقيقه كوتاه حالا برا تزئين خامه را اضافه كرده و به مدت 20 الي 25 دقيقه سوپ بعد همه كار هاي كه كرديم درش مبينديم و مي گذاريم تا جوش بخورد قبل از اضافه كردن رب اين مدت بايد جوش بخورد و بعد از از صافي رد كرده و له ميكنيم و بعد تزئين مي كنيم.