• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شايعه‌هاي داغ فوتبال اسپانيا

0mid

متخصص بخش ورزشی
شايعه‌هاي داغ فوتبال اسپانيا
[h=2]باشگاه آث ميلان در نظر دارد با پيشنهادي 12.6 ميليون پوندي هافبک باتجربه رئال مادريد را به خدمت بگيرد.

[TD="align: left"]
00015757.jpg
[/TD]

شايعه‌هاي فوتبال اسپانيا در هفته‌اي که گذشت پيرامون عدم تمايل پيرلو به حضور در رئال مادريد و مهم‌تر از همه به مقاصد احتمالي ستاره سانتوس اختصاص داشت.

• ستاره چلسي انتقال به بارسا را تکذيب کرد

هافبک دفاعي چلسي نمي‌خواهد به بارسلونا برود. اوريول رومئو اظهار داشت تمايلي براي بازگشت به باشگاه سابقش ندارد و تلاش خواهد کرد تا جايي در ترکيب اصلي آبي‌پوشان به دست آورد.

بازيکن 21 ساله در اواسط دسامبر با مصدوميت زانو مواجه شد تا نيم‌فصل دوم را از دست بدهد

چلسي به قيمت 4 ميليون پوند، رومئو را خريداري کرد، مبلغ اين قرارداد به اين دليل کم بود که بارسا مي‌توانست اين بازيکن را مجددا به تيمش برگرداند تا اين قرارداد چيزي ميان انتقال قرضي و دائمي بازيکن باشد.

اين بازيکن عدم تمايل خود به بازگشت به بارسلونا را به دليل رقابت سخت با سرخيو بوسکتس، ژاوي هرناندس، آندرس اينيستا، سسک فابرگاس و تياگو آلکانترا را اعلام کرد.

• پيرلو دليلي براي حضور در برنابئو نمي‌بيند

گفته مي‌شود رئال مادريد در نظر دارد بازي‌ساز 33 ساله يوونتوس را به خدمت بگيرد. پيرلو با اين حال اعتقادي به گزارش‌هاي رسانه‌اي ندارد و تأکيد مي‌کند که با وجود بالا رفتن سنش مي‌تواند يوونتوس را در رسيدن به افتخارات بيشتر همراهي کند.

وي در اين باره اظهار داشت:‌ شايعاتي در روزهاي گذشته وجود داشته اما من با يوونتوس قرارداد دارم. از بودن در اين تيم خوشحالم؛ پيروزي‌هاي زيادي به دست مي‌آوريم و مي‌خواهيم به اين پيروزي‌ها ادامه دهيم. فکر نمي‌کنم مشکلي وجود داشته باشد.

پيرلو ادامه داد: به بازنشستگي فکر نمي‌کنم. اين مسئله را فصل به فصل بررسي مي‌کنم و اگر احساس کنم در بهترين شرايط نيستم، خواهم گفت ديگر کافي است. نمي‌خواهم فقط بر ارقام بيفزايم.

• پيشنهاد 12.6 ميليون پوندي ميلان به آلونسو

هافبک باتجربه رئال مادريد از آينده خود در سانتياگو برنابئو مطمئن نيست و روسونري از نزديک شرايط وي را تحت نظر دارد.

ميلان در نظر دارد ژابي آلونسو را در فصل نقل و انتقالات تابستاني به خدمت بگيرد. غول‌هاي سري آ مشتاق به افزودن بازيکنان باتجربه به ترکيب خود براي فصل بعد هستند. آلونسو تا ژوئن 2014 با رئال مادريد قرارداد دارد و پس از 4 سال حضور در سانتياگو برنابئو قصد کسب تجربه جديدي دارد.

مادريد قيمت پايه 12.6 ميليون پوند (15 ميليون يورو) را براي آلونسو در نظر گرفته است. با اين وجود خواسته شخصي آلونسو مي‌تواند مانعي براي ميلان باشد؛ بازيکن سابق ليورپول در نظر دارد قراردادي 3 ساله به ارزش 3.3 ميليون پوند در هر سال منعقد کند.

تيم‌هايي مثل چلسي و اينتر نيز خواهان جذب ملي‌پوش اسپانيايي هستند؛ هرچند هيچ باشگاهي درخواست رسمي براي بازيکن 31 ساله نداده است.

• آرسنال، منچستريونايتد و چلسي رقيبان موناکو براي جذب الکسيس

موناکو در نظر دارد براي قوي‌تر شدن در رقابت‌هاي ليگ يک فصل آينده، سانچس را خريداري کند. سانچس که تلاش مي‌کند از زمان پيوستن به بارسلونا در سال 2011 از اودينزه جاي خود را در ترکيب اصلي بارسلونا باز کند، از تيم‌هايي چون آرسنال، منچستريونايتد و چلسي نيز پيشنهاد دارد.

منچستريونايتد به دليل کناره‌گيري فرگوسن نامطمئن‌ترين مقصد براي وي خواهد بود زيرا سرمربي جديد احتمالا بازيکنان ديگري را در نظر دارد.

گزارش‌ها حاکي از اين است که آرسنال در نظر دارد تابستان پول زيادي خرج کند و آرسن ونگر در نظر دارد بازيکنان خوبي را به ورزشگاه امارات دعوت کند.

با اين حال مالک ميلياردر موناکو پس از سرمايه‌گذاري فراوان براي بيرون آوردن اين تيم از ليگ 2، براي کسب افتخارات با موناکو مصمم است. چلسي تنها باشگاهي خواهد بود که به دليل داشتن مالک ثروتمندي چون آبراموويچ توان رقابت با موناکو را دارد.

• توافقي ميان بارسا و نيمار رخ نداده

اوديليو رودريگوئز، نايب رئيس باشگاه سانتوس هرگونه توافقي ميان بارسلونا و ستاره تيمش را رد کرد.

به نظر مي‌رسد ستاره جوان در آستانه پيوستن به باشگاه کاتالان قرار دارد؛ هرچند پدرش ترجيح مي‌دهد او قراردادش را با سانتوس به پايان برساند.

رودريگوئز در اين باره اظهار داشت: اين‌ها حرف است و نيمار هيچ توافقي با بارسلونا نداشته است. من با روسل و مدير ورزشي بارسلونا صحبت کردم. گفت‌و‌گوي بسيار خوبي داشتيم. صحبت‌ها بايد ادامه پيدا کند زيرا پيشنهاد آنها به اندازه کافي خوب نبود.

نايب رئيس باشگاه سانتوس اضافه کرد:‌ مي‌دانيم که رئال مادريد هم براي جذب وي پيشنهاد داده است. نيمار تيمي را که مي‌خواهد، انتخاب مي‌کند. اين انتخاب او است که مهم است. بايد بيشترين پيشنهاد را بررسي کنيم.

ورزش3

بالا