• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شخصيت به پولداري نيست؛ مسئولان كار مديران فولادماهان را بررسي كنند

ahmadfononi

معاونت انجمن
سيدمهدي ابطحي در مورد عدم دريافت حق‌وحقوقش از باشگاه فولادماهان اظهار داشت: بعد از اينكه صلح‌نامه‌اي بين من و نماينده باشگاه در حضور عباس ترابيان نوشته شد، تمام وسايلي كه در اختيار داشتم را به ماهاني‌ها بازگرداندم اما اين باشگاه به قولش عمل نكرد و تاكنون پولم را نپرداخته است. با وجودي كه كميته‌هاي انضباطي معمولا راي را به سود باشگاه‌ها صادر مي‌كنند و طرف اشخاص را نمي‌گيرند، مورد ما آنقدر واضح و شفاف بود كه راي به سودم صادر شد. متاسفانه اين يك نقص بزرگ در ورزش ماست كه اسپانسرها كه وارد ورزش مي‌شوند و وقتي به اهداف‌شان مي‌رسند، رفتارهايي از خود بروز مي‌دهند كه شايسته نيست.

وي افزود: قوانين ما هم طوري است كه فقط مي‌توانيم جلوي فعاليت بعدي آنها را بگيريم. هنوز هستند تيم‌هايي كه سه تا چهار سال پيش در ليگ‌ رشته‌هاي مختلف شركت كرده و بدون اينكه با اعضاي‌شان تسويه حساب كنند، از ادامه حضور در مسابقات خودداري كرده‌اند،‌ در حالي كه در ديگر كشورها اين‌طور نيست و ضمانتي وجود دارد كه به تعهدات مالي عمل شود. در ورزش ما هميشه حلقه مفقوده‌اي هست. مثلا فولاد ماهان هزينه بيمارستان فردي كه عضو باشگاهش نيست را مي‌پردازد اما دستمزد مربي‌اش كه يك فصل كار كرده را پرداخت نمي‌كند و اين براي من جاي تعجب دارد. كساني كه در راس ورزش هستند بايد موضوع را بررسي كنند.

اين مربي باسابقه فوتبال و فوتسال تصريح كرد: يك زماني است كه تيمي مثل شن‌سا، شش ميليون تومان به من بدهكار است. چهار ميليونش را مي‌پردازد و در مورد رقم باقي‌مانده از من مي‌خواهد گذشت كنم چون باشگاه مشكل مالي دارد. من هم اين كار را انجام مي‌دهم اما يك جايي هم، طرف مقابل چيزهايي كه مربوط به باشگاهش بوده را دريافت مي‌كند و بعد وقتي نوبت خودش براي عمل كردن به قول مي‌رسد، مي‌گويد پولت را نمي‌دهيم! اين هم يك برخورد است. ما به اين شكل مي‌خواهيم الگوسازي كنيم! شخصيت به پولداري نيست.

سيدمهدي ابطحي در مورد تيم‌ آينده‌اش به فارس گفت: هنوز با باشگاهي مذاكره نكرده‌ام ولي زماني كه از ماهان جدا شدم، دو تيم ليگ برتر فوتسال و يك تيم فوتبال خواستند با هم همكاري كنيم كه اين موضوع را به ليگ بعد موكول كردم. از بين آنها يك تيم فوتسالي و يك تيم فوتبالي برنامه خواسته‌اند. اين در حالي است كه شرايط كاري فوق‌العاده‌اي را هم در گيتي‌پسند سپري كردم. اولين چيزي كه در كلاس مربيگري فيفا يادمان دادند اين بود كه در كار ايمان و اعتقاد وجود داشته باشد كه اگر يكي از اين‌ها نباشد، كار مي‌لنگد. من 11 سال در فوتسال كار كرده‌ام و مي‌دانم كار كردن با كساني كه اين دو را ندارند، خيلي سخت است.

وي ادامه داد: در بين مديران باشگاه از جمله آقايان جنتي و علي طاهري من كاملا اين مسائل را ديدم. مديران گيتي‌پسند طوري برخورد مي‌كردند كه وقتي وارد كارخانه‌شان شدم نتوانستم تشخيص بدهم چه كسي مدير است و چه كسي زيرمجموعه. در واقع صحبت‌هاي اوليه ما با برخوردي كه تا آخر از مديران اين باشگاه ديدم تفاوت چنداني نداشت. آنها حلال و حرام سرشان مي‌شد.
 
بالا