• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شروع فعالیت رسمی ایران انجمن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام خدمت همه ی دوستان خوب و مهربون و دوست داشتنی خودم .

خب همگی میدونیم که هنوز انجمن و کارهای ساختاری اون تکمیل نشدن و هنوز وقت و زمان میخواد تا کامل شدن و رفع شدن همه ی این مشکلات راه اندازی .
البته با کمک همه ی ما .

اما حالا روال کارها به جایی رسیده که بخوایم در کنار این رفع مشکلات ساختاری ، شروع به فعالیت هم کنیم . و بخش هارو پر بارتر کنیم .
در حدی که بشه آدرس انجمن رو برای دوستان دیگه داد و عمومی کرد و کاربران با وارد شدن به انجمن شاهد تالارهای خالی نباشن . البته اینها اصلاً مهم نیست و اینو بار ها گفتم .
به هر حال ...

قراره که به زودی چندتا مدیر و همکار خوب هم با بخش های جدید بهمون اضافه شن و انجمن رو پربارتر کنیم با هم دیگه ، برای همین نمیخوام افراد با لحظه ی ورود انجمن خالی مواجه شن .

برای همین لحظه ی شروع به کار رسمی انجمن رو که قبلا 10 شهریور اعلام کرده بودیم ، الان و از این لحظه اعلام میکنم .
و خودم هم تا لحظاتی دیگه اولین پست و تایپیک رسمی و تخصصی خودم رو میزنم .

چیزی که برام مهم هست و بارها دارم تکرارش میکنم ، و میخوام همگی بهش ایمان داشته باشین ، اینه که تعداد پستها و میزان فعالیت افراد در این انجمن اصلاً برامون مهم نیست .
مهم اینه که در کنار هم مفید باشیم . و شاد باشیم ، بقیه بهونه اند .

همگی شاد و سلامت باشید .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا