• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شغال، دختر 10 روزه سرراهي را بلعيد

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
نوزادي 10 روزه در بردسکن طمعه یک قلاده شغال شد.


به گزارش ایسنا، منطقه خراسان، نوزاد دختر 10 روزه که در بلوار امامزاده «سید میرزا طاهر حسینی» بردسکن توسط خانواده‌اش به دلایلی نامعلومی رهاشده بود، طمعه شغال شد.


شب گذشته 6 مهر، راننده خودرويي که از بلوار امامزاده «کدوغن» بردسکن عبور می‌کرد ناگهان متوجه شد شغالی نوزادی را به دهان گرفته که پس از تعقیب، شغال فرار کرده و دختربچه را رها كرد.


در ادامه پلیس به محض اطلاع از این موضوع سر صحنه حضور پیدا کرد و با پیکر بی‌جان نوزاد مواجه شد و جسد این نوزاد 10 روزه به سردخانه بیمارستان ولی‌عصر(عج) بردسکن انتقال داده شد تا پزشک‌قانونی نیز نظر خود را در اين‌ خصوص اعلام كند.


پلیس دراین رابطه تحقیقات خود را شروع و سر نخی را نیز پیدا کرده است و مطابق قانون خانواده اين نوازد به زودي شناسايي و دستگير خواهند شد.
 
بالا