• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شهرت دختر ژاپنی بخاطر عکس های جالبش

rahnama

پدر ایران انجمن
ناتومی دختری اهل کشور ژاپن است که در شهر توکیو زندگی می کند. این دختر به عکاسی علاقه فراوانی دارد و برای همین تصمیم گرفت یک سری تصاویر جدید و متفاوت از خود را در اینترنت پخش نماید.

تصویر به اندازه 7% (468x312) کوچک شده است. برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (500x333) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید.​

به گزارش ایران ناز مجموعه عکس او با عنوان پرواز در توکیو مورد استقبال افراد بسیار زیادی قرار گرفت و باعث شهرت ناتومی شد. او در این تصاویر درحالت پرواز دیده می شود.

تصویر به اندازه 7% (468x368) کوچک شده است. برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (500x393) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید.​

ناتومی می گوید که گرفتن این تصاویر ساده است اما من برای گرفتن بعضی از آنها بیشتر از 300 بار تلاش کرده ام. من پس از اینکه مکان مورد نظر را پیدا می کردم با استفاده از دوربینی که توانایی عکسبرداری سریع را دارد به هوا می پریدم و دوربین مجموعه ای از تصاویر من را عکسبرداری می کرد.

تصویر به اندازه 7% (468x322) کوچک شده است. برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (500x343) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید.​

او درمورد واکنش مردم می گوید: بسیاری از مردم فکر می کردند که من دیوانه هستم. من صدای آنها می شنیدم که میگفتند او دیوانه است بهتره با پلیس تماس بگیریم!

تصویر به اندازه 7% (468x312) کوچک شده است. برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (500x333) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید.​

تصویر به اندازه 7% (468x323) کوچک شده است. برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (500x345) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید.​

تصویر به اندازه 7% (468x336) کوچک شده است. برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (500x358) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید.​

تصویر به اندازه 7% (468x266) کوچک شده است. برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (500x284) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید.​

تصویر به اندازه 7% (468x234) کوچک شده است. برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (500x249) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید.​

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بنده خدا ! بعد از هر هکسی باید زمین بخوره! :خنده2:

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
عجب !!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی میشه ماهم یه روز بتونیم اینجوری تو هوا راه بریم؟

بالا