• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شکست سنگين بارسلونا در آليانز آره‌نا

ahmadfononi

معاونت انجمن
تيم فوتبال بايرن مونيخ در دور رفت نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا به يک برد قاطع مقابل بارسلونا دست يافت.

در اولين بازي از دور رفت نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا و در ديداري حساس تيم فوتبال بايرن مونيخ در ورزشگاه مملو از تماشاگر آليانز آره‌نا ميزبان بارسلوناي اسپانيا بود که اين ديدار در پايان با نتيجه 4 بر صفر به سود تيم بايرن به پايان رسيد.

در اين بازي بايرن مونيخ با ترکيب نوير، لام، بواتنگ، دانته، آلابا، مارتينز، شواين اشتايگر، روبن، مولر، ريبري و گومز به ميدان رفته بود و بارسلونا نيز ويکتور والدز، دني آلوز، پيکه، بارترا، جوردي آلبا، ژاوي، بوسکتس، اينيستا، آلکسيس سانچز، ليونل مسي و پدرو رودريگز را در ترکيب اصلي خود داشت.

در دقيقه 25 مولر بالاخره قفل دروازه‌ها را گشود و بايرن را يک بر صفر پيش انداخت تا نيمه اول با همين نتيجه پايان يابد.

در اوايل نيمه دوم ماريو گومز روي يک صحنه مشکوک به آفسايد گل دوم بايرن را زد تا نتيجه 2 بر صفر شود.

201304231453536183262-p2.jpg

آرين روبن در دقيقه 73 گل سوم بايرن را زد و در ادامه اين مولر بود که با زدن گل دوم خود و گل چهارم بايرن در دقيقه 84 نتيجه‌اي تحقير آميز را براي بارسلونا رقم زد.

201304231528557053331-p2.jpg

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
وای خیلی دیشب حال داد:شاد:

خیلی خوشحال شدم عالی بودیم

و اونم تونستیم با چهار گل انتقاممون رو هم از بارسا بگیریم

شب به یاد ماندنی بود واسم

تبریک میگم:شاد:

0mid

متخصص بخش ورزشی
یعنی واقعا بارسا 4تا خورد؟ :نیش:
من حدس میزدم ببازه ولی نه دیگه با این نتیجه :سوت: :نیش:
امیدوارم بایرن در بازی برگشت و فینال هم همینطور قوی ظاهر بشه و جام رو بگیره که واقعا لیاقتش رو داره :بله:

0mid

متخصص بخش ورزشی
امید صداقتت تو حلقم :نیش:

خب دیگه حقایق رو باید گفت :بله: :نیش:
من از شروع مسابقات حدس میزدم بایرن تو چهارتا باشه حتما چون واقعا تیم خوب و مستحکمیه
از پارسال که خوب بازی کردن واقعا شیفته بازیشون شدم :0mid:

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
خب دیگه حقایق رو باید گفت :بله: :نیش:
من از شروع مسابقات حدس میزدم بایرن تو چهارتا باشه حتما چون واقعا تیم خوب و مستحکمیه
از پارسال که خوب بازی کردن واقعا شیفته بازیشون شدم :0mid:

من کلا از بایرن بدم میاد چون طرفدارای اونا هم همچین حسی نسبت به ما دارن :نیش:

ولی خیلی این فصل عالی بودن فکر کنم ستاره چهارم هم بیاد رو پیرهنشون :نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
من کلا از بایرن بدم میاد چون طرفدارای اونا هم همچین حسی نسبت به ما دارن :نیش:

ولی خیلی این فصل عالی بودن فکر کنم ستاره چهارم هم بیاد رو پیرهنشون :نیش:

واقعا حق دارن اونا :نیش:

ایشالا که اینطور میشه :بله: :0mid:

بالا