• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شکست چلسي و دورتموند در شب پيروزي مدعيان/مسي جواب هت‌تريک رونالدو را داد

ahmadfononi

معاونت انجمن
شکست چلسي و پيروزي تيم‌هاي مدعي آرسنال ، ناپولي ، ميلان و بارسلونا مهمترين نتايج ليگ قهرمانان اروپا بود.

هفته اول از دور گروهي ليگ قهرمانان اروپا با انجام 8 ديدار به پايان رسيد.

گروه E
چلسي در اين گروه در اولين ديدار خود در ليگ قهرمانان برابر بازل با نتيجه 2 بر يک شکست خورد. اسکار در دقايق پاياني نيمه نخست براي چلسي و محمد صالح و مارکو اشترلر براي سوئيس گلزني کردند.

شالکه در ديگر ديدار اين گروه در خانه برابر استوا بخارست به ميدان رفت و موفق شد با 3 گل به برتري برسد . اوچيدا، بواتنگ و درکسلر براي ميزبان گلزني کردند.

جدول گروه
1- بازل 3 امتياز
2- شالکه 3 امتياز
3- استوا بخارست صفر امتياز
4- چلسي صفر امتياز

گروه F
ناپولي در حساسترين بازي امشب در خانه پذيراي نايب قهرمان فصل قبل بود که در پايان موفق شد با نتيجه 2 بر يک به پيروزي برسد . گونسالو هيگواين در دقيقه 29 تک گل ناپولي را در اين ديدار به ثمر رساند . پس از اين گل يورگن کلوپ سرمربي بوروسيا دورتموند اعتراض شديدي به داور چهارم مسابقه کرد و داور مسابقه او را از نيمکت تيمش اخراج کرد. دقايق پاياني نيمه اول مسابقه رومن وايدن فالر دروازه بان دورتموند نيز به دليل بيرون آمدن از محوطه جريمه و حمل توپ با دست از زمين مسابقه اخراج شد تا دورتموند نيمه دوم را 10 نفره اغاز کند. در نيمه دوم نيز لورنزو اينزيگن گل دوم ناپولي را به ثمر رساند. در دقايق پاياني نيز زونيگا يکي از گلهاي خورده تيمش را جبران کرد.

در ديگر ديدار اين گروه مارسي و آرسنال در بندر مارسي به مصاف هم رفتند که شاگردان ونگر موفق شدند نوار پيروزي‌هاي خود را ادامه دهند و با نتيجه 2 بر يک به پيروزي برسند. تئو والکات در دقيقه 65 و آرون رمزي 84 گلهاي آرسنال را در اين ديدار به ثمر رساندند.

جدول گروه
1- ناپولي 3 امتياز
2- آرسنال 3 امتياز
3- مارسي صفر امتياز
4- بوروسيا دورتموند صفر امتياز

گروه G
آتلتيکو مادريد که اين روزها خوب نتيجه مي گيرد نيز موفق شد با نتيجه 3 بر يک زنيت را شکست دهد و 3 امتياز اول ليگ قهرمانان اروپا را در خانه نگه دارد. ميراندا برزيلي ، آردا توران و لئو باتيستا گلهاي ميزبان را در اين ديدار به ثمر رساندند و تک گل زنيت را در اين ديدار هالک مهاجم برزيلي اين تيم به ثمر رساند. در ديگر ديدار اين گروه استراوين در اتريش برابر پورتو قرار گرفت که در پايان با يک گل شکست خورد. لوچو گونسالس تنها گل اين ديدار را به ثمر رساند.

جدول گروه
1- آتلتيکو مادريد 3 امتياز
2- پورتو 3 امتياز
3- استراوين صفر امتياز
4- زنيت صفر امتياز

گروهH
بارسلونا در اولين ديدار خود در حالي برابر آژاکس به ميدان رفت که بازيکنان اين تيم با بازوبند مشکي به خاطر درگذشت پدر خراردو مارتينو پاي به ميدان مسابقه گذاشتند. ميزبان در نهايت موفق شد با 4 گل آژاکس را بدرقه کند. ليونل مسي که دوست نداشت درخشش کريستيانو رونالدو در بازي شب گذشته را بي پاسخ بگذارد اولين گل مسابقه را از روي ضربه آزاد در دقيقه 22 به ثمر رساند. هر چند مهمان نيز دست و پا بسته نبود و چند فرصت گلزني روي دروازه بارسلونا ايجاد کرد. مسي در دقيقه 55 خودش و تيمش را دو گله کرد تا بارسلونا خيالش براي پيروزي در اين ديدار راحت شود. دقيقه 70 نيز پيکه روي سانتر نيمار گل سوم تيمش را به ثمر رساند. البته اين پايان کار نبود و مسي موفق شد يک بار ديگر هم به آژاکس گل بزند تا اين ديدار با نتيجه 4 بر صفر به سود بارسا به پايان برسد.

در ديگر ديدار اين گروه ميلان برابر سلتيک به ميدان رفت و موفق شد با دو گل به پيروزي برسد.کريستين زاپاتا و سولي مونتاري گلهاي ميلان را در اين ديدار به ثمر رساندند.

جدول گروه
1- بارسلونا 3 امتياز
2- ميلان 3 امتياز
3- سلتيک صفر امتياز
4- آژاکس صفر امتياز

منبع: ورزش 3

0mid

متخصص بخش ورزشی
مارتينو: 4 گل به آژاکس زديم اما خيلي قوي نبوديم
[h=2]سرمربي تيم فوتبال بارسلونا گفت: 4 گل زديم اما خيلي قوي نبوديم.

[TD="align: left"]
00945504.jpg
[/TD]

جرادو مارتينو پس از کسب برد 4 بر صفر شاگردانش مقابل آژاکس آمستردام در اولين سري از مسابقات مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: نيمه دوم بهتر شديم و کار گروهي نسبت به نيمه نخست خيلي بهتر شد. البته در مجموع بايد اعتراف کنم در نخستين گام از حضورمان در ليگ قهرمانان، با وجود زدن 4 گل خيلي قوي نبوديم.

وي ادامه داد: متاسفانه در اين بازي زياد از حد توپ هاي بلند ارسال کرديم. بايد در بازي بعدي حتما متفاوت ظاهر شويم.

وي افزود: به خوبي مي دانيم سطح آرماني تيم بايد چه باشد و بارسلونا در چه حد و اندازه‌اي ظاهر شود. مردم مرتب مي‌گويند ما در حال تغيير سبک هستيم، در حاليکه چنين نيست. زيرا مي‌خواهيم سبک گذشته را تقويت کنيم و همچنين جايگزين‌هاي خوبي نيز در دست داشته باشيم.

در اين پيکار که در حضور 79 هزار تماشاگر در ورزشگاه نيوکمپ انجام شد، ليونل مسي در دقايق 22، 55، 75 و جرارد پيکه 69 براي بارسا گلزني کردند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
دبوئر: فقط از نيمه اول راضي‌ام
[h=2]سرمربي تيم فوتبال آژاکس آمستردام پس از قبول شکست سنگين 4 بر صفر از بارسا گفت: عملکرد تيمم فقط نيمه اول رضايت‌بخش بود.

00945763.jpg
[/TD]

فرانک دبوئر شب گذشته در کنفرانس مطبوعاتي پس از نخستين مصاف خود در ليگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: از عملکرد تيمم در نيمه اول راضي ام اما نيمه دوم نه. در 45 دقيقه نخست مقابل بارسلوني‌ها صاحب موقعيت‌هاي زيادي شديم. در آن دقايق خوب فوتبال بازي کرديم. البته مي‌شد باز هم بهتر کار کرد.

او ادامه داد: با شروع نيمه دوم گلي دريافت کرديم. پس از آنکه ليونل مسي گل دومش را زد، در خط دفاع ما روزنه‌هاي زيادي ايجاد شد که همين ساختار تيم را به هم ريخت.

دبوئر افزود: از 4 گل زده بارسا 2 گل در حقيقت هديه بازيکنان ما به آنها بود که اين اشتباهات بازيکنان واقعا اعصابم را به هم ريخت.

در اين پيکار که در حضور 79 هزار تماشاگر در ورزشگاه نيوکمپ انجام شد، ليونل مسي در دقايق 22، 55، 75 و جرارد پيکه 69 براي بارسا گلزني کردند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
کلوپ: به خاطر اخراجم عذر مي‌خواهم
[h=2]سرمربي تيم فوتبال بورسيادورتموند آلمان معتقد است تيمش بازي هميشگي‌اش را مقابل ناپولي ارائه نکرد که بازنده شد.

00942742.gif
[/TD]

يورگن کلوپ شب گذشته شاهد باخت 2 بر يک تيمش در خانه ناپولي ايتاليا بود. وي حتي در جريان بازي به علت اعتراض به راي داور از زمين اخراج شد و مسابقه را از روي سکو دنبال کرد.

به گزارش فارس، او اظهار داشت: ناپولي واقعا تيمي قوي است. اگر کارت قرمز به وايدن فلر داده نمي‌شد و ماتس هوملس آسيب نمي ديد، مي‌شد کارهايي کرد. غير از اين موارد، اشکالات ديگري نيز وجود داشتند.

وي ادامه داد: روي گل حريف، بازيکن ما در صحنه‌اي که بايد باشد،‌ غايب بود. در غير اينصورت مي‌توانست جلوي سانتر حريف را بگيرد.

او در مورد اخراجش نيز عنوان کرد: در کل رفتارم اشتباه بود. از اين بابت از تيم و داور به اين خاطر عذرخواهي کردم. چون بيش از حد روي رفتارم تکيه کردم و مي‌خواستم تيمم را تحريک و تهييج کنم.

او ادامه داد: ما چهره زيباي بازي خود را امروز نشان نداديم اما مطمئن باشيد ديگر چنين اتفاقي نخواهد افتاد. بايد در بازي بعد جبران کنيم.

در اين ديدار که در ورزشگاه سان‌پائولو انجام گرفت، هيگواين 29 و اينسينه 67 براي ناپولي گلزني کردند. شاگردان کلوپ نيز توسط خوان زونيگا (بازيکن حريف) در دقيقه 87 گلزني کرد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
بنيتس: ناپولي مي‌توانست گل سوم را هم بزند
[h=2]سرمربي تيم فوتبال ناپولي ايتاليا گفت: خوب بوديم اما راهي طولاني پيش رو داريم.

00943517.jpg
[/TD]

رافائل بنيتس پس از برد 2 بر يک مقابل بورسيادورتموند، نايب قهرمان فصل گذشته اروپا چهره‌اي شاد داشت. او با خوشحالي در کنفرانس خبري پس از بازي حاضر شد و با نمايندگان رسانه‌ها گفت‌وگو کرد.

مربي اسپانيايي اظهار داشت: بازي خوبي ارائه کرديم اما از ياد نبريم راهي بس طولاني در پيش داريم. مي‌دانستيم دورتموند چقدر خطرناک است. به خصوص که گلزني مثل روبرت لواندوفسکي را دارد. حتي با وجودي که در زمين يک بازيکن کمتر داشتند،‌ چقدر در ضد حملات خطرناک عمل مي‌کردند. از اين جهت بابت آنچه تيمم کسب کرد، بسيار خوشحالم.

وي ادامه داد: هر چند در پايان بازي تا حدي کنترل امور را از دست داديم اما برنده شديم. مي‌توانستيم بيشتر مالکيت توپ داشته باشيم که اگر اين وجود مي‌داشت، امکان داشت گل سوم را هم بزنيم.

در اين ديدار که در ورزشگاه سان‌پائولو انجام گرفت، هيگواين 29 و اينسينه 67 براي ناپولي گلزني کردند. شاگردان کلوپ نيز توسط خوان زونيگا (بازيکن تيم ايتاليايي) در دقيقه 87 گلزني کرد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
مورينيو: تمام مسئوليت شکست را مي‌پذيرم
[h=2]سرمربي پرتغالي چلسي پس از ثبت اولين شکست شاگردانش در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اين فصل، به عدم پختگي و نبود تجربه در مردانش براي مديريت شرايط سخت اذعان داشت و تاکيد کرد که مسئوليت اين باخت را کاملا مي‌پذيرد.

00018759.jpg
[/TD]

چلسي شب گذشته (چهارشنبه) در اولين بازي خود در مرحله گروهي ليگ قهرمانان در خانه خود، ورزشگاه استمفوردبريج شهر لندن، با نتيجه 2 بر يک برابر بازل سوئيس تن به شکست داد.

به گزارش تسنيم، ژوزه مورينيو در کنفرانس خبري پس از اين بازي به خبرنگاران گفت: 3 امتيازي را از دست داديم که حالا بايد آنها را در خانه بازل، شالکه يا استوابخارست يا همه آنها پس بگيريم. ما باختيم اما هدف صعود به مرحله يک هشتم نهايي به عنوان يکي از دو تيم صدر جدول هنوز از دسترس‌مان خارج نشده است و آنقدر‌ها دور نيست؛ پس برايش خواهيم جنگيد. من واقعا باور دارم که ما به اين هدف خواهيم رسيد.

مورينيو با اشاره به اتفاقاتي که در جريان بازي رخ داد، افزود: در نيمه اول ما زمان بيشتري صاحب توپ بوديم. در يک مقطع کوتاه پشت سر هم کرنر مي‌زديم اما موقعيت چندان خطرناکي خلق نشد. بازل تيم يکدستي است و با تمام نفراتش دفاع مي‌کند. اين تيم تمام فضاها را بسته بود در حالي که مي‌دانيم در حالت عادي شيوه بازي‌اش هجومي است. البته ما هم در نيمه اول هيچ حرکتي براي گلزني انجام نداديم. حتي زماني که گل زديم و با پيروزي يک بر صفر راهي رختکن شديم، هم فکر مي‌کردم که نتيجه بايد صفر _ صفر مي‌ماند.

آقاي خاص تصريح کرد: در نيمه دوم، بهترين مقطعي که بازي کرديم زماني بود که فضاي بيشتري براي بازي کردن به دست آورديم. توپ را به تيرک زديم و دو موقعيت بسيار خطرناک روي دروازه بازل داشتيم اما اين تيم حريف بود که گل زد. گل دوم بازل اما واقعا غيرقابل قبول بود چون ما در سازماندهي و آرايش نفرات تيم به هنگام زدن ضربات شروع مجدد واقعا کار کرده بوديم و ضربه سر بازيکن حريف درست در منطقه‌اي زده شد که بازيکنان ما هميشه آن را پوشش مي‌دهند چون دفاع ما ترکيبي از دفاع منطقه‌اي و نفر به نفر است. ما علاوه بر 2 نفري که در آن منطقه دفاع مي‌کردند، بازيکني که استرلر، زننده گل را کنترل مي‌کرد، داشتيم اما هر 3 آنها مرتکب اشتباه شدند و ما تاوانش را داديم.

آقاي خاص اکنون که مردانش باخته‌اند، تمام مسئوليت شکست را بر عهده مي‌گيرد و به همين دليل تمايلي ندارد درباره اين موضوع که کدام بازيکن از ديگري بهتر يا بدتر بازي کرده است، سخني بگويد، با اين حال او جواب سوال خبرنگاراني که از وي درباره عملکرد دو بازيکن تازه وارد تيم يعني ويليان و ساموئل اتوئو را جويا شدند، داد.

مورينيو خاطرنشان کرد: به صورت خلاصه بگويم که ويليان بازي قابل قبولي داشت. فکر مي‌کنم که ساموئل تند و تيزي هميشگي خود را نداشت اما اين وضعيت براي او طبيعي است چون چند سال در جايي بازي کرده است که انگيزه زيادي در او ايجاد نمي‌کرده و باعث شده از صحنه‌‌ رقابت‌هاي بزرگ فاصله بگيرد. آن چند سال عطش و انگيزه را از او گرفته بود اما حالا که برگشته انگيزه‌اش هم دوباره احيا شده است و مي‌خواهد موفق باشد، بازي کند و از بازي‌اش در اين سطح لذت ببرد.

مورينيو افزود: اتوئو در کار گروهي تيم نقش پررنگي دارد. براي اينکه او دوباره مانند قبل تند و تيز شود و گلزني کند بايد کمي صبر کنيم اما او به هر حال بازيکن بزرگي است و مطمئنا براي ما گل خواهد زد. از 3 مهاجمي که دارم براي بازي‌هاي ادامه فصل راضي هستم. هر 3 آنها بازيکنان حرفه‌اي و خوبي هستند و نشان داده‌اند که با تمام وجودشان براي تيم کار مي‌کنند.

شکست چلسي برابر بازل 4 روز پس از ثبت اولين باخت اين تيم در ليگ برتر اين فصل در خانه اورتون رخ داد. مورينيو در اين باره هم گفت: تيم من هنوز به آن درجه از بلوغ و شخصيت نرسيده است که تاب تحمل لحظات مشکل را داشته باشد. اورتون در آخرين دقيقه نيمه اول گل زد و بعد از آن تيم ما به دردسر افتاد و اين در حالي بود که تا پيش از آن ما توپ و ميدان را در اختيار داشتيم. امروز هم زماني که زماني که گل تساوي بازل زده شد، تيم لرزيد. تنها کاري که براي رفع اين مشکل مي‌‌توان انجام داد تمرين است.

سرمربي پيشين رئال مادريد در خاتمه اظهار داشت: با ناراحتي به خانه مي‌رويم و مي‌دانيم که هواداران هم نارحت هستند اما فردا صبح، روز ديگري است و ما تمرينات‌مان را از سر مي‌گيريم. 2 روز براي آماده کردن خودمان براي بازي بعدي فرصت داريم. اين‌ها تنها چيزهايي است که من از فوتبال مي‌دانم: «سختکوشي، باور داشتن به اينکه چه کارهايي از دست خود و هم‌تيمي‌هاي‌تان برمي‌آيد، انتقادپذيري در داخل گروه براي حل مشکلات و حفظ اتحاد.» اين‌ها چيزهايي است که ما براي بازي بعدي برابر فولام بايد داشته باشيم. در بازي بعدي‌مان در ليگ قهرمانان سعي مي‌کنيم سه امتيازي که در اين بازي از دست داده ‌ايم را جبران کنيم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
آلگري: از اينکه دير گلزني مي‌کنيم ناراحت نيستم
[h=2]ميلان در آستانه نخستين ديدار خانگي اين فصل خود در ليگ قهرمانان اروپا در شرايطي به ميزباني سلتيک رفت که چندين بازيکن اصلي خود را به دليل مصدوميت در اختيار نداشت.اما در نهايت ميلاني ها موفق شدند در اواخر بازي با دو گل کريستين زاپاتا و مونتاري سلتيک را با شکست بدرقه کنند و هر سه امتياز کامل اين بازي را کسب کنند.

00941650.jpg
[/TD]

به نقل از ac-milan.ir-آلگري سرمربي 46 ساله ميلان پس از پايان بازي برابر سلتيک به خبرنگار اسکاي اسپورت ايتاليا چنين گفت :"اين پيروزي يک برد مهم و ارزشمند بود هر چند که در ابتداي نيمه ي دوم کمي تحت فشار بوديم.در صحته گل اول کمي شانس با ما يار بود"

"با توجه به بازيکناني که براي اين بازي در اختيار داشتيم امشب اين برد يک پيروزي خوب براي ما محسوب مي شود و موفق شديم به هر نحو که شده هر سه امتياز بازي را کسب کنيم"

"از بابت اين موضوع که ما در اواخر بازي موفق به گلزني مي شويم ناراحت نيستم چرا که اگر همه بازي هاي ما به اين شکل باشد من خوشحال هم مي شوم.در واقع هر چه به پايان بازي نزديک مي شديم فضاهاي باز بيشتري وجود داشت که ما مي توانستيم موقعيت هاي گلزني بيشتري خلق کنيم"

"بايد همچنان پيشرفت کنيم.ما مدت زمان بيشتري توپ را در اختيار داشتيم و تلاش کرديم تا به زور از اطراف عبور کنيم.اما اين براي تيمي که موفق به پيروزي شده واکنش خوبي بود"

او در ادامه گفت :"تيمم با قلبش بازي کرد و شايسته اين پيروزي بود همانطور که آنها به خوبي مي دانند يک بازي هميشه تا آخرين لحظات در جريان است،به مانند بازي برابر تورينو.چيري که ما نياز داريم در آن پيشرفت کنيم نحوه بازي خواني بوده.مثل اينکه چه زماني تيم در فاز سرعت و چه زماني تيم در فاز آرام خواهد بود.ما در برابر سلتيک بازي را با توپ هاي بلند شروع کرديم چيزي که ما نمي توانستيم با آن به جايي برسيم"

"هميشه بايد تلاش کنيم به موضوعات مثبت فکر کنيم.در 15-20 دقيقه پايان بازي من به برد تيمم ايمان داشتم و مي دانستم که هر چيزي مي تواند رخ بدهد.بازيکنان تعويضي به مانند بازي شنبه شب کمک خوبي کردند

"ما اولين قهرماني در اسکودتو خود را به لطف فرم خوب مان در ماه ژانويه به بعد فتح کرديم اما دومين اسکودتو را به دليل مصدوميت ها از دست داديم.به نظرم هميشه بازيکن هايي که روي نيمکت ذخيره هستند مي توانند مهم تر از بازيکناني باشند که هميشه در ترکيب اصلي حضور دارند"

ميلان هفته آينده يکشنبه عصر به مصاف ناپولي خواهد رفت "اين پيروزي همچنين به اين معني است که ما مي توانيم به بهترين شکل ممکن براي بازي بعدي آماده شويم.به رافا بنيتس تبريک مي گويم که طي چند ماه توانست سبک بازي تيمش را عوض کند"

"ام بايه نيانگ ،ايگناتسوي آباته و آندرا پولي براي بازي يکشنبه عصر برابر ناپولي در دسترس خواهند بود.از امروز به بعد چند روز فرصت داريم تا براي نخستين بازي بزرگ فصل از لحاظ بدني و روحي آماده شويم"

آلگري در پايان گفت "به تيم بنيتس حسادت نمي کنم و از تيمي که دارم کاملا خوشحال و راضي هستم.فکر مي کنم فصل خوبي در پيش خواهيم داشت و در سري آ به اندازه کافي براي بازگشت به روند مسابقات زمان داريم"

0mid

متخصص بخش ورزشی
ونگر: اين برد را با صبوري و تجربه به دست آورديم
[h=2]آرسن ونگر سرمربي فرانسوي آرسنال در صحبت هايي به تمجيد از عملکرد خاص و ويژه شاگردانش پرداخت. آرسنال ديشب موفق شد تا در دور اول رقابتهاي مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا در خانه المپيک مارسي به پيروزي 1-2 دست بيابد.

00026142.jpg
[/TD]

گلهاي تئو والکات و آرون رمزي سه امتياز بازي را به حساب توپچي ها واريز کردند.

اين برد باعث شد تا رکورد بردهاي خارج از خانه تيم ونگر در اروپا به 10 برد متوالي برسد و او که در سال 2006 آرسنال را به فينال ليگ قهرمانان اروپا رسانده بود، حالا به تمجيد از عملکرد صبورانه تيمش پرداخته.

ونگر در صحبت هايي به اسکاي سپورتس گفت:« آن طور که آمارها نشان مي دهد، به نظر مي رسد که از نظر تدافعي به ثبات بيشتري رسيده ايم. براي ما مهم بود که در خارج از خانه گل اول را نخوريم. مارسي در نيمه اول عملکرد فوق العاده اي داشت. ما کمي ترسيده بوديم ولي درنيمه دوم پيشرفت کرديم و از فرصتهاي خوبي که در جريان بازي برايمان رخ مي داد،نهايت بهره را برديم. اين برد را با صبوري و تجربه به دست آورديم.»

ونگر در ادامه صحبت هايش گفت:« تمام بازيکنان ما بازيکناني هستند که مي توانند کارهاي ويژه اي انجام بدهند. من مي دانستم که اين بازي مي تواند بازي سختي باشد. مارسي هواداران پرهيجان و بازيکنان با کيفيتي دارد وتيم خوبي است.»

گل رمزي در اين بازي، به منزله پنجمين گل او در هفت حضور اخيرش در ترکيب ارسنال بود. به نظر مي رسد که اين ستاره 22 ساله آينده درخشاني داشته باشد.

خود رمزي در پايان اين بازي به خبرنگاران گفت:« اين برد براي ما حياتي بود. ما در گروه سختي هستيم و مهم بود تا بتوانيم شروع خوبي داشته و به سه امتياز بازي برسيم. من خوشحالم که بازي مي کنم . با اعتماد به نفس تمام هم بازي مي کنم و درجايگاه خودم جا افتاده ام. به نظر من الان مهم اين است که به حرکتمان دراين مسير ادامه دهيم. عملکرد بازيهاي خارج از خانه ما خيلي خوب بوده و اميدواريم که بتوانيم همين روند را ادامه دهيم.»

بالا