Miss zahra
متخصص بخش تکنولوژی
کرپ نوعی خمیر است که معمولاً در شیرینی پزی و تهیه دسرها کاربرد بسیاری دارد و و می توانید درون آن را با مربای توت فرنگی یا شکلات پر کنید و یک صبحانه ی کامل فرانسوی را با آب پرتقال نوش جان کنید.
مواد لازم برای کرپ :
طرز تهیه:۱٫ تمام مواد ذکر شده را درون کاسه بزرگی به خوبی مخلوط کنید.
۲٫ یک چهارم از مخلوط را به آرامی درون ماهی تابه تختی بریزید. ( بهتر است برای تهیه کرپ دیواره های ماهی تابه کوتاه باشد.
۳٫ ماهی تابه را روی حرارت قرار دهید و با حرکت دادن ماهی تابه مخلوط را به طور یکسان در کف ماهی تابه پخش کنید.
۴٫ به مدت ۲ دقیقه به آن حرارت دهید تا کمی طلایی شود .
۵٫ سپس کرپ را به کمک کفگیر پهنی برگردانید تا روی دیگر آن نیز طلایی شود
مواد لازم برای کرپ :
- آرد / یک دوم پیمانه
- تخم مرغ / یک عدد
- شیر / ۲ سوم پیمانه
- نمک / یک هشتم قاشق چایخوری ( یک پنس )
- کره ذوب شده / یک قاشق غذاخوری
۲٫ یک چهارم از مخلوط را به آرامی درون ماهی تابه تختی بریزید. ( بهتر است برای تهیه کرپ دیواره های ماهی تابه کوتاه باشد.
۳٫ ماهی تابه را روی حرارت قرار دهید و با حرکت دادن ماهی تابه مخلوط را به طور یکسان در کف ماهی تابه پخش کنید.
۴٫ به مدت ۲ دقیقه به آن حرارت دهید تا کمی طلایی شود .
۵٫ سپس کرپ را به کمک کفگیر پهنی برگردانید تا روی دیگر آن نیز طلایی شود