• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

صبحانه فرانسوی با کرپ

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
کرپ نوعی خمیر است که معمولاً در شیرینی پزی و تهیه دسرها کاربرد بسیاری دارد و و می توانید درون آن را با مربای توت فرنگی یا شکلات پر کنید و یک صبحانه ی کامل فرانسوی را با آب پرتقال نوش جان کنید.
مواد لازم برای کرپ :

  • آرد / یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ / یک عدد
  • شیر / ۲ سوم پیمانه
  • نمک / یک هشتم قاشق چایخوری ( یک پنس )
  • کره ذوب شده / یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:۱٫ تمام مواد ذکر شده را درون کاسه بزرگی به خوبی مخلوط کنید.
۲٫ یک چهارم از مخلوط را به آرامی درون ماهی تابه تختی بریزید. ( بهتر است برای تهیه کرپ دیواره های ماهی تابه کوتاه باشد.
۳٫ ماهی تابه را روی حرارت قرار دهید و با حرکت دادن ماهی تابه مخلوط را به طور یکسان در کف ماهی تابه پخش کنید.
۴٫ به مدت ۲ دقیقه به آن حرارت دهید تا کمی طلایی شود .
۵٫ سپس کرپ را به کمک کفگیر پهنی برگردانید تا روی دیگر آن نیز طلایی شود
 
بالا