• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ضرر یک میلیارد دلاری سامسونگ از ارزش بازار امریکا در پی وتوی اوباما

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
c74af8dd0bd85df8c8b551fa108178f9_XL[1].jpg
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]به گزارش وال استریت ژورنال، در پی صادر شدن حکم ممنوعیت فروش محصولات قدیمی کمپانی اپل در خاک آمریکا از جانب مرکز تجارت بین الملل و وتوی این حکم از سوی رئیس جمهوری این کشور، ارزش بازار کمپانی سامسونگ، 0.9 درصد کاهش یافته است. این مقدار چیزی در حدود یک میلیارد دلار تخمین زده می‌شود.


[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]درست یک روز پس از وتوی رای ITC توسط باراک اوباما، فایننشال تایمز گزارش می‌دهد که سامسونگ امیدوار است تا حکم مرکز تجارت بین الملل حداقل در مورد یکی از چهار پتنت مورد بحث اجرا شود. هرچند حتی اگر این خواسته سامسونگ برآورده شود‎ باز هم تاثیر آن به مراتب کمتر از رای اصلی دادگاه خواهد بود. چون اپل به زودی نسخه جدید آیفون و آیپد خود را معرفی خواهد کرد و به دنبال آن آیپد 2 و آیفون 4 از رده خارج خواهند شد و به این ترتیب، رای جدید دادگاه تاثیر چندانی بر افزایش سهم بازار سامسونگ نخواهد داشت.
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]جالب است بدانید که در حال حاضر دو کمپانی اپل و سامسونگ هر دو منتظر رای دادگاه برای اختراع ثبت شده آیینه-تصویر هستند، اختراع ثبت شده اپل که احتمالا محصولات خانواده گلکسی را تحت تاثیر قرار خواهد داد و شاید اپل توسط آن بتواند ورود بعضی از محصولات سامسونگ به داخل امریکا را ممنوع کند. محصولاتی که این روزها در بازار امریکا به شدت محبوب شده‌اند و درآمد قابل ملاحظه‌ای را برای کمپانی کره‌ای به همراه داشته اند و از طرفی فضا را برای عرض اندام محصولات اپلی تنگ نموده‌اند.
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]در ادامه گزارش فایننشال تایمز آمده که تمرکز بازار کمتر به مناقشات پتنتی معطوف شده و در عوض به حاشیه سود و رشد محصولات توجه می‌شود.
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]در ماه ژوئن گذشته دادگاه مربوط به مرکز تجارت بین الملل ایالات متحده امریکا رای به ممنوعیت فروش آیفون 4 و آیفون 3GS و نسخه 3G آیپد 1 و آیپد ارائه شده توسط AT&T داد. این مرکز هر 4 محصول اپل را نقض کننده اختراع ثبت شده سامسونگ دانست. اختراعی که مربوط به رمز گذاری / رمز گشایی در انتقال اطلاعات مخابراتی CDMA است.
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]این در حالی است که دادگاه قبلی بین اپل و سامسونگ که رای به سود اپل صادر کرد موجب ضرر میلیارد دلاری شرکت کره ای شد و حالا با وتوی رییس جمهور امریکا، اپل از چالش جدی رها شده و سامسونگ درآمد حدود یک میلیارد دلاری را از دست داده است.
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]
منبع
MacRumors





 
بالا